Veli onayı olmayan Papara Card ile fiziksel alışveriş yapılabilir mi?

ekentkoyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Veli doğrulaması yapamadığımız bir Papara Card'ım var, hesabımın veli doğrulamasını yapmadan da fiziksel alışveriş yapabiliyor muyum? İnternet üzeri alışverişlerin yapılamayacağını ancak fiziksel olarak alışverişlerin yapılabileceğini çeşitli yerlerde görmüştüm, bilgiyi doğrulamak için yazıyorum. Şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl para atacaksınız içine onaylı olmadan olmuyor diye biliyorum.
Para atılıyor ancak para çekilmiyor, ATM aracılığıyla önceden para atmıştım. Hesabım kendi kimliğimle onaylı ancak veli doğrulaması yok sadece. İnternetten alışveriş yapılmadığı kesin denedim zaten ama fiziksel olarak denemedim.

Para atılıyor ancak para çekilmiyor, ATM aracılığıyla önceden para atmıştım. Hesabım kendi kimliğimle onaylı ancak veli doğrulaması yok sadece. İnternetten alışveriş yapılmadığı kesin denedim zaten ama fiziksel olarak denemedim.

İşlemlerinizi veliniz sizin kişisel telefonunuz üzerinden uygulamaya girip bakmadıkça göremez, doğrulamayı yaptırdıktan sonra fiziksel kullanabileceğinize emin olabilirsiniz ama 18+ olmayan hesaplar internet alışverişi yapamıyor Papara'da.

Hocam veli onayı da yapın neden yapmıyosunuz ki.
Hocam yapamamamın sebepleri var. Bu kadarını söylemem yeterli. Yapabilecek durumda olsaydım zaten bu konuyu açmaz direkt veli onayını yapardım.

İşlemlerinizi veliniz sizin kişisel telefonunuz üzerinden uygulamaya girip bakmadıkça göremez, doğrulamayı yaptırdıktan sonra fiziksel kullanabileceğinize emin olabilirsiniz ama 18+ olmayan hesaplar internet alışverişi yapamıyor Papara'da.
Hocam internet alışverişi olmadığını biliyorum da doğrulama olmadan fiziksel alışveriş yapabiliyor muyum onu soruyorum.

Hocam yapamamamın sebepleri var. Bu kadarını söylemem yeterli. Yapabilecek durumda olsaydım zaten bu konuyu açmaz direkt veli onayını yapardım.

Hocam internet alışverişi olmadığını biliyorum da doğrulama olmadan fiziksel alışveriş yapabiliyor muyum onu soruyorum.

Evet fiziksel harcamalarda kullanabiliyorsunuz, yatırma ve harcama limiti ise 2750TL`ymiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı