Veli onaylı Papara hesabı sözleşmeli sayılır mı?

CodGamer2007

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, benim Papara ile ilgili 1.2 tane sorum olacaktı da cevaplarsanız teşekkür ederim.

1. Papara veli onayı yaptıktan sonra kart sipariş edersem veli onaylı hesap sözleşmeli hesap olur mu?
2. Velim Papara veli onayı yapmıyor. Papara desteği arasam bilgilerimi versem hesabımı onaylarlar mı?

2. Velim Papara veli onayı yapmıyor. Papara desteği arasam bilgilerimi versem hesabımı onaylarlar mı?
Eğer bunu yapmıyorlarsa baştan elendin fakat yine de 1. sorunu cevaplayalım.
1. Papara veli onayı yaptıktan sonra kart sipariş edersem veli onaylı hesap sözleşmeli hesap olur mu?
Veli onayı geldikten sonra kart alınsa dahi "Sözleşmeli" hesap statüsüne geçmiyor.

Eğer bunu yapmıyorlarsa baştan elendin fakat yine de 1. sorunu cevaplayalım.

Veli onayı geldikten sonra kart alınsa dahi "sözleşmeli" hesap statüsüne geçmiyor.

Kanka hayır 14 yaşındayım ve veli onayı olmadan Papara hesabımı sözleşmeli yaptım. Yani veli onayına gerek yok.

Merhaba, benim Papara ile ilgili 1.2 tane sorum olacaktı da cevaplarsanız teşekkür ederim.

Kanka hayır 14 yaşındayım ve veli onayı olmadan Papara hesabımı sözleşmeli yaptım. Yani veli onayına gerek yok.

Hocam 15+yaş üstü +18 yaş altı kişilerin hesabı sözleşmeli olabiliyor diye duydumda doğru mu?

Kanka ne zaman açtın Papara hesabını? Şu an veli onayı istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı