Vencord güvenilir mi?

Kanıtla o zaman. Açık kaynak kodunu paylaşmışlar. Eğer senin tokenini yapımcıya ulaştırsa bu kodlarda zaten görülür. İnstaller'in bile açık kaynak kodu mevcut. Belki de başka bir yerden virüs yediniz ve buna bağladınız.

Kanıtla o zaman. Açık kaynak kodunu paylaşmışlar. Eğer senin tokenini yapımcıya ulaştırsa bu kodlarda zaten görülür. İnstaller'in bile açık kaynak kodu mevcut.
Kod bilgisinizi bana açıklar mısınız? Hangi üniversiteden mezunsunuz? Açık kaynak kodu sadece programın yaptığı işlemleri gösteriyor, bundan bir sene öncesinde aynı bu şekil bir program ile binlerce kişinin tokenini satışa çıkardılar, sunucu kastılar. Hiç kimse çıkar elde etmeden insanlara ücretsiz bir şekilde yardım etmez. Zihniyetinizi değiştirin.

Kullanmamak en iyisi o zaman, kafamda çok fazla soru işareti kaldı.

Vencord tamamı ile açık kaynak kodlu. Open-source'nin mantığı budur, çıkar elde etmeden insanlar birbirine yardım eder. Hayır, kodları kapalı değil fakat olsa bile böyle varsayımlarla bir şey elde edemezsiniz. Gönderdiği veriyi gösterin biz de tamam diyelim.

Oyunları uTorrent üzerinden indiren kitleden bir farkınız yok, tartışmaya girmeyeceğim.

Oyunları uTorrent üzerinden indiren kitleden bir farkınız yok, tartışmaya girmeyeceğim.
Evet oyunları qBitTorrent ile indiriyorum da, bunun ile konunun ne alakası var ? Herhangi bir yerden dosya indirirken yükleyici önemli değil midir? Bu sadece insanların dosyalarını yüklemesini ve indirmesini sağlayan bir istemci. Elde tutulur bir kanıt olmadığı için böyle diyorsunuz. Eğer biliyor iseniz kanıtlayın bizde bu yazılımın ne olduğunu öğrenelim.

Kullanmamak en iyisi o zaman, kafamda çok fazla soru işareti kaldı.

Korkmanıza gerek yok. @UlughBeg haklı. Tokenlarınız yapımcı kişiye falan gitmez. Open-Source yani illaki biz bunu anlamasak bile vencordu kullanan binler, onbinler hatta belki yüz binlerce insan var. İllaki aralarından birisi kullanmadan önce kontrol etmiştir. Ve böyle bir olay olsa hızlıca internete yayılır zaten.

Ayrıca kimse bile bile kendi çıkarını amaçladığı projesini açık kaynak olarak paylaşmaz mantıken.

Ben de şahsen kullanıyorum. Bu zamana kadar bir zararını görmedim.

Geç kalmışım Vencord'un sunucularına gitmiyor bilgileriniz, çünkü bağlanmıyor direkt. Plugin mantığı çalışıyor. Veri gönderse daha kolay tespit ederdi zaten Discord.

Yani bilgi çalamazlar öyle.

Yukarıdaki iki arkadaş da haklı aslında. Evet Discord tarafı tamamen reddediyor böyle bir programın kullanılmasını ama tamamen zararlı bir yazılım ve tokenlerinizi çalar kısmı doğru değil. Plugit temelli çalışması bir yana, açık kaynak kodlu olduğu için kodlarını ve dolaylı olarak yapacağı işlemleri görebilirsiniz. Şahsi kanaatimce tek risk düşük bir ihtimal olsa da Discord bunu fark ederse hesabınızın kalıcı olarak banlanması olur.

(Aktif 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum ve benimle beraber kullanan arkadaşlarım var.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…