Veni Vidi Göz'de göz çizdirilir mi?

• Konuyu başlatan ahza
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.291

ahza

Decapat
Merhabalar, başlığa aldanmayın, illa ki veni vidi hastanesi olacak diye bir kaide yok. No touch lazer operasyonu yaptırmayı düşünüyorum göz numaram 5, miyop hipermetrop ve astigmatım da var ve gözlükten oldukça sıkıldım.

Gözünü çizdirenler deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim. İyi forumlar

Merhaba, başlığa aldanmayın, illaki veni vidi hastanesi olacak diye bir kaide yok. No touch lazer operasyonu yaptırmayı düşünüyorum göz numaram 5, miyop hipermetrop ve astigmatım da var ve gözlükten oldukça sıkıldım.

Gözünü çizdirenler deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim. İyi sosyaller.

Hiç önermem kardeşim. Gidin dünya göz'de olun. Era göz'de oldum perşembe günü bugün ölçümüm vardı 0.5 çıktı numaram. Ne anladım ben bu işten be 0 olmayacaksa. Ben yine gözlük takacağım hiç değmez riske girmeye. Dünya göz'e gidip tekrar ol derlerse gerçekten tekrar olacağım orada. Çok sinirliyim günlerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç önermem kardeşim. Gidin dünya göz'de olun. Era göz'de oldum perşembe günü bugün ölçümüm vardı 0.5 çıktı numaram. Ne anladım ben bu işten be 0 olmayacaksa. Ben yine gözlük takacağım hiç değmez riske girmeye. Dünya göz'e gidip tekrar ol derlerse gerçekten tekrar olacağım orada. Çok sinirliyim günlerdir.
Hocam 0.5 iyi değil mi ya? Nasıl gözlük takıyorsunuz hala?

Hocam 0.5 iyi değil mi ya? Nasıl gözlük takıyorsunuz hala?

Şu anda takmıyorum görüşüm de iyi dün şehir hastanesine gittim baktırmak için göz ameliyatın çok güzel geçmiş yapanın eline sağlık dedi ama ben 0A 0 olacak dedikleri için pek memnun kalmadım kaliteli görmek benim için çok önemli çünkü.

Şu anda takmıyorum görüşüm de iyi dün şehir hastanesine gittim baktırmak için göz ameliyatın çok güzel geçmiş yapanın eline sağlık dedi ama ben 0A 0 olacak dedikleri için pek memnun kalmadım kaliteli görmek benim için çok önemli çünkü.
Büyük geçmiş olsun, sizce Dünya Göz mü? Yoksa Veni Vidi mi?

Büyük geçmiş olsun, sizce dünya göz mü? Yoksa veni vidi mi?

Ben kesinlikle dünya göz derim farkı neyse verelim de içimiz rahat etsin göz bu başka bir şeyle kıyaslanamaz bunu bana da girmeden söylediler ameliyata ama ben çok anlık karar alan bir insanım tak diye çizdirdim içinde şüphe olacak bir yere yaptırma bence en iyisi parasını ver dünya göz'e ol gibi duruyor ama tabii karar senin.

Ben kesinlikle dünya göz derim farkı neyse verelim de içimiz rahat etsin göz bu başka bir şeyle kıyaslanamaz bunu bana da girmeden söylediler ameliyata ama ben çok anlık karar alan bir insanım tak diye çizdirdim içinde şüphe olacak bir yere yaptırma bence en iyisi parasını ver dünya göz'e ol gibi duruyor ama tabii karar senin.

Bende göz çizdirmeyi düşünüyorum, bu gözlükten bıktım artık, gözlüğü temizlemekten bile iğrendim artık. Bu arada siz kaça yaptırdınız hocam ayıptır sorması.

Bende göz çizdirmeyi düşünüyorum, bu gözlükten bıktım artık, gözlüğü temizlemekten bile iğrendim artık. Bu arada siz kaça yaptırdınız hocam ayıptır sorması.

11000

Technopat Haberler

Geri
Yukarı