7500 TL mouse önerisi

Bütçe
7500 TL
Peki üstündeki skatesler ömürünü tamamlayınca hangi skatesi tercih etsem iyi olabilir? Aklımda ESPtiger Ice V2 vardı ama daha iyisi var mı merak ediyorum. Hazır yılbaşı zamı gelmeden almak istiyorum.

Bütçe 600 TL'ye kadar uygun.
Hız için mi bakıyorsunuz?

Peki üstündeki skatesler ömürünü tamamlayınca hangi skatesi tercih etsem iyi olabilir? Aklımda esptiger ıce V2 vardı ama daha iyisi var mı merak ediyorum. Hazır yılbaşı zammı gelmeden almak istiyorum.

Bütçe 600 TL'ye kadar uygun.

Tiger ice alabilirsin güzel skatez bende ondan kullanıyorum.

Sırf deneme amaçlı meteorite glass aldım, yurt dışından alma ihitmalim yok. Beğenmezsem sıkıntı değil, ESPTiger Ice V2’yi alırım sonra.

Tiger ice alabilirsin güzel skatez bende ondan kullanıyorum.
Hocam bu glass skatesleri iptal ettim sonra sizinkini alacaktım ama Jade Pro Air PTFE skatesler daha iyiymiş genel oalrak gördüğüm şekilde o yüzden onları aldım tavsiye için sağ olun.

Son düzenleme:
Sırf deneme amaçlı meteorite glass aldım, yurt dışından alma ihitmalim yok. Beğenmezsem sıkıntı değil, ESPTiger Ice V2’yi alırım sonra.

Hocam bu glass skatesleri iptal ettim sonra sizinkini alacaktım ama Jade Pro Air PTFE skatesler daha iyiymiş genel oalrak gördüğüm şekilde o yüzden onları aldım tavsiye için sağ olun.

Jade skatesler biraz hızli eriyor, Yanzii skatesleri daha cok oneriyorum ben saf hız istendiği sürece. Üzmez ama Jade Pro skateste.

Hocam linki var mı Yanzii'nin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı