Venom X ile CoolerMaster ML240L Uyumlu mu?

Showdans

Decapat
Yer
Ukryna
Daha fazla  
Başlıktaki model sıvı soğutma almayı planlıyorum, nasıl sizce? Resimde gördüğünüz Venom X
kasayı kullanıyorum. Önde 3 adet fan, egzoz tarafında 1 adet fan var, üst tarafta ise boş fan yok. Başlıktaki model sıvı soğutma üst tarafa montaj etmeyi düşünüyorum, uygun mudur?

12.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Üste monte ederseniz anakart ve RAM'dan dolayı sığmayabilir. Deneyin, olmazsa öne yaparsınız. Zaten resimde demiş ön taraf 240mm sıvı soğutma destekliyor diye.

Görselde gördüğünüz üzere almak istediğiniz soğutucuyu sadece ön kısma takabilirsiniz. Üst kısımda radyatör desteği yok. Üstteki mesajı dikkate alıp ta boşuna denemeyin.

Peki üst tarafa 2 tane 140mm rgb fan alsam uyarmı yoksa 2 tane 120mm yeterlimi
Bütçenize ve keyfinize bağlı olarak dilediğinizi alabilirsiniz. Fanları fiyat/performans olarak değerlendirirsiniz, mantıklı olanı tercih edersiniz.

Ek olarak zaten elinizde fanlar mevcut ek fan almanıza gerek yok. Alacağınız sıvı soğutma fanlarıyla birlikte geliyor. Elinizdeki fanları da üst ve arka kısımda kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı