Vento VG14FE RGB rengi değiştirme

Olabilir hocam bazı kasalarda öyle oluyor.
Hocam kasada 2 tane tuş var birisinde LED yazıyor diğerinde reset işareti var. LED yazana basınca önündeki RGB şerit renk değiştiriyor. Ama fanları nasıl değiştireceğim?

Resete basınca yeniden başladı.

Olabilir hocam bazı kasalarda öyle oluyor.
Hocam bir de Windowsu kurduğumda direkt Asus armoury create uygulamasını indirmişti. O uygulamada RGB ayarı var ama o ayarı değiştirince bir şey değişmiyor ekran kartı falan. Mesela şu an ekran kartım Asus Dual V2 OC 3060 ti şu an RGB si sadece mor böyle renk değiştiren efektler yapamıyor muyum?
Not: Asusun uygulamasında fan ayarı var. Onu turbo yapınca fan sesi yükseliyor yani o ayar etki ediyor. Ama RGB ayarı etki etmiyor.

Son düzenleme:
merhaba o kasa olan bir sistem almayı düşünüyorum kasaya en fazla kaç tane fan takılabiliyor?
Bilmiyorum hocam nasıl öğrenebilirim? Öne 2 tane takılıyor sanırım ama üste takılıyor mu bilmiyorum. Yerinde olsam sıcaklık açısından sıkıntı çekersen ön ortaya bir tane daha fan al.

Ayıptır sorması düşündüğünüz sistem nedir? Link atar mısınız?

hocam eğer aynı fiyat civarında bildiğiniz sistem varsa önermekten çekinmeyin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…