theumtkyd
Hectopat
Arkadaşlar Vento VG14FE kasam var. Işıklarıyla nasıl oynayacağım? @messinicocugu
Kumanda çıkmadı diye biliyorum kutuda yok. Kasanın üstündeki reset tuşuna atamış olabilirler mi?kumandası yok mu hocam? Kumandayla değiştiriliyor diye biliyorum renkler.
Kumanda çıkmadı diye biliyorum kutuda yok. Kasanın üstündeki reset tuşuna atamış olabilirler mi?
Hocam kasada 2 tane tuş var birisinde LED yazıyor diğerinde reset işareti var. LED yazana basınca önündeki RGB şerit renk değiştiriyor. Ama fanları nasıl değiştireceğim?Olabilir hocam bazı kasalarda öyle oluyor.
Hocam bir de Windowsu kurduğumda direkt Asus armoury create uygulamasını indirmişti. O uygulamada RGB ayarı var ama o ayarı değiştirince bir şey değişmiyor ekran kartı falan. Mesela şu an ekran kartım Asus Dual V2 OC 3060 ti şu an RGB si sadece mor böyle renk değiştiren efektler yapamıyor muyum?Olabilir hocam bazı kasalarda öyle oluyor.
merhaba o kasa olan bir sistem almayı düşünüyorum kasaya en fazla kaç tane fan takılabiliyor?Arkadaşlar Vento VG14FE kasam var. Işıklarıyla nasıl oynayacağım? @messinicocugu
Bilmiyorum hocam nasıl öğrenebilirim? Öne 2 tane takılıyor sanırım ama üste takılıyor mu bilmiyorum. Yerinde olsam sıcaklık açısından sıkıntı çekersen ön ortaya bir tane daha fan al.merhaba o kasa olan bir sistem almayı düşünüyorum kasaya en fazla kaç tane fan takılabiliyor?
sağ olun hocamBilmiyorum hocam nasıl öğrenebilirim? Öne 2 tane takılıyor sanırım ama üste takılıyor mu bilmiyorum. Yerinde olsam sıcaklık açısından sıkıntı çekersen ön ortaya bir tane daha fan al.
Ayıptır sorması düşündüğünüz sistem nedir? Link atar mısınız?sağ olun hocam
Ayıptır sorması düşündüğünüz sistem nedir? Link atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.