Vento VG15FE kasada LED renkleri değişmiyor

SawBurak

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hazır bir sistem aldım içinde Vento kasa var. Sistemin her şeyi çalışıyor, kasa da çalışıyor, LED'leri de çalışıyor fakat LED tuşuna bastığımda değişmiyor. Tek renk olduğundan dolayı mı sorun mu var acaba?

Kasa Vento VG15FE bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın fanları tek renk olduğu için çalışmıyor, ayrıca fanlar SATA ile bağlı yani sürekli tam güçte çalışıyorlar. Biraz ses takıntısı olduğum için çoklayıcı alıp öndeki fanları anakartın CHA_FAN girişine bağladım. DC ayarı ile sıcaklığa göre hızını ayarlıyorum çok daha iyi oldu öneririm.

Kasanın fanları tek renk olduğu için çalışmıyor, ayrıca fanlar SATA ile bağlı yani sürekli tam güçte çalışıyorlar. Biraz ses takıntısı olduğum için çoklayıcı alıp öndeki fanları anakartın CHA_FAN girişine bağladım. DC ayarı ile sıcaklığa göre hızını ayarlıyorum çok daha iyi oldu öneririm.
Çoklayıcı için bi link bırakırsanız çok sevinirim.

Hocam tam olarak dediğiniz DC ayarı nasıl yapılır detaylı anlatabilir misiniz? Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı