Can dost, sen bir tanesin, ben 3 gündür kafama taktım uyku uyuyamadım, ama sonuç harika oldu.
Microsoft'tan indirdiğim Windows 11 ISO dosyasını koydum, öncekide duruyor ama acele ettim onu şimdi çıkaracağım, artık hepsi çalışıyor, fakat içimde şimdi, GPT yaptığım için belki benim notebookta çalışmayabilir, ama sanırım sorun GPT değil Windows 11 dey di, şimdi tekrar MBR'ye çevirip yeni koyduğum Windows 11'i tekrar deneyeceğim,
Ama bu duruma getirdin ya, seninde emeklerin boşa gitmedi, inan o kadar sevindirdin ki beni, sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
Şimdi tekrar deneyip burada yazacağım,
Yeni bir ISO yükleyin içine Windows 11'in.
Tamam oldu dostum, bu sizlerin başarısı, sağ olun hepiniz yardımcı oldunuz. Ama bilhassa sen By Apple bu saate kadar beni terketmeden elinden gelen desteği esirgemedim.
Ben tekrar MBR'ye çevirdim sorunsuz çalıştı, gittim USB'yi notebook a takıp denedim, orada da çalıştı, bu o kadar iyi oldu ki,
Şimdi kendimi tanıtayım.
İnanmayacaksınız ama bu 14 Eylül'de 81 yaşıma girdim, asker emeklisiyim, bu yaşta neden bilgisayar diyeceksin, ben ayni zamanda uzun zamandır unutkanlık tedavisi görüyorum, o zamanlar doktorum şu anda kullanmakta olduğum ilaçlarımdan başka sürekli TV başında kalmamı yasakladı, bulmaca çözmemi istedi, ama unutkanlık bazen hat safhada oluyor, cümle içinde kullanmam gereken bir kelimeyi hala unutabiliyorum, zaten bu yüzden doktorum bulmaca çözmemi istemişti ama bunu yapamadım, oda bilgisayar başında otur onunla bir şeyler ürekmeye çalış dedi,
Bem yıılardır bu nedenle bu yaşıma rağmen bir şeyler çözmeye çalışıyorum, tedavisi olmayan bu hastalığın seyrini, ilaçlarımla birlikte bilgisayar sayesinde yavaşlatabildim,
Ben bu nedenledirki bu forumda sık sık bilgisayar ile ilgili sorunlarım için sorular soruyor, çözümü için sizlerden yardım talep ediyorum, Ama sağ olun elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz, Sağ olun
Seni, bu saate kadar seni beklettiğim için affına sığınıyor, teşekkürlerimi sunuyorum.