Ventoy ile Secure Boot gibi bypass yapmak

lostchanceee

Nanopat
Daha fazla  
Aynı USB'ye hem Windows 10 hem de Windows 11 yazacağım. BitLocker gibi özellikler ve Windows 11 TPM 2.0, Secure Boot gibi özellikleri bypass etmek istiyorum. Nasıl yaparım?

Evet maalesef, Copilot AI falan sordum ama oda tam kesin bir sonuç veremiyor diye buraya konu açtım.

Zaten Rufus kullanıcısıyım ama konudada belirttiğim üzere Windows 10 ve 11 aynı USB içerisinde kullanacağım.

Yani aslında bir yol var. Rufus ile USB'yi yazdırın. Daha sonra gizli dosyaları göstererek her şeyi .iso dosyasına dönüştürün. Bu sayede modifiye edilmiş bir .iso'nuz olacak.

Yani aslında bir yol var. Rufus ile USB'yi yazdırın. Daha sonra gizli dosyaları göstererek her şeyi .iso dosyasına dönüştürün. Bu sayede modifiye edilmiş bir .iso'nuz olacak.
Bakarım ancak pek anladığımı söyleyemem direkt CMD ile kurulum ekranında ( Boot ederken ) yapabileceğim bir şey var mı?

Bakarım ancak pek anladığımı söyleyemem direkt CMD ile kurulum ekranında ( Boot ederken ) yapabileceğim bir şey var mı?

Vardı ama onu düzelttiler galiba. Bulup atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vardı ama onu düzelttiler galiba. Bulup atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direkt Shift+F10 cmd ile regedit üzerinden yapılıyordu, işe yarar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı