Ventoy ile Windows kurulum USB'si kullanılamıyor

ayaz0735

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i9 İŞlemci, 16 GB Ram, GTX 1650 Ekran Kartı
Merhaba. Ventoy aracılığıyla kurulum USB'sini hazırladım. BIOS ekranında iOS dosyasını çalıştırmaya başladığımda resimdeki gibi bir hata veriyor. Sabahtan beri Windows'a geçiş yapmak için uğraşıyorum ama nafile. Çözüm önerilerinizi bekliyorum çok ihtiyacım var.

Hatayı şu anda paylaşamıyorum fakat dil seçin bilgisayarınızı onarına basın gibi şeyler diyor. Yakın zamandaki bir değişiklik buna sebep olmuş olabilir diyor ama hiçbir şey ile oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• de56f395-174b-4eb2-87fa-4771b7dc523e.jpeg
    de56f395-174b-4eb2-87fa-4771b7dc523e.jpeg
    173,3 KB · Görüntüleme: 57
Sistemimin UEFI olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

BIOS'a girin hocam. Sistem açılırken del, F8 veya F12 tuşlarından birisi muhtemelen açacaktır. Herhangi bir yerde UEFI yazıyor mu bakınız. Bu arada Ventoy'da UEFI ayarını seçmiş miydiniz. Muhtemelen seçmediğiniz için Windows kurulumu yapamıyor. Herhangi bir bilgisayara erişiminiz var mı?

BIOS'a girin hocam. Sistem açılırken del, F8 veya F12 tuşlarından birisi muhtemelen açacaktır. Herhangi bir yerde UEFI yazıyor mu bakınız. Bu arada Ventoy'da UEFI ayarını seçmiş miydiniz. Muhtemelen seçmediğiniz için Windows kurulumu yapamıyor. Herhangi bir bilgisayara erişiminiz var mı?
Zaten bu hatayı BIOS a girip bir kaç işlem yaptıktan sonra görüyorum. UEFİ seçmiş olmam lazım büyük ihtimal çünkü GPT seçtim MBR değil.

Anakart modeli nedir?
Anakart ile CPU aynı şey ise İntel Core i9

Zaten bu hatayı BIOS'a girip birkaç işlem yaptıktan sonra görüyorum. UEFI seçmiş olmam lazım büyük ihtimal çünkü GPT seçtim MBR değil.

Anakart ile CPU aynı şey ise Intel Core i9.

Hocam bilgisayarda bir işletim sistemi yüklümü şu an? Anakart ile CPU farklı şeyler. Fakat işlemciniz i9 olduğuna göre muhtemelen UEFI.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı