Ventoy ile Windows kurulum USB'si kullanılamıyor

ayaz0735

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i9 İŞlemci, 16 GB Ram, GTX 1650 Ekran Kartı
Merhaba. Ventoy aracılığıyla kurulum USB'sini hazırladım. BIOS ekranında iOS dosyasını çalıştırmaya başladığımda resimdeki gibi bir hata veriyor. Sabahtan beri Windows'a geçiş yapmak için uğraşıyorum ama nafile. Çözüm önerilerinizi bekliyorum çok ihtiyacım var.

Hatayı şu anda paylaşamıyorum fakat dil seçin bilgisayarınızı onarına basın gibi şeyler diyor. Yakın zamandaki bir değişiklik buna sebep olmuş olabilir diyor ama hiçbir şey ile oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2024-09-25 21-11-23.png
    Ekran Görüntüsü - 2024-09-25 21-11-23.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 23
Option sekmesinde Partition style kısmından GPT'yi seçtiğinizi söylemiştiniz. Peki Secure Boot Support kısmında tik işaretli mi?
Evet yüklü. Bu arada küçük bir bilgi vereyim. Windowsu çalıştırırken normal önyükleme yap seçeneği ile yapıyorum.

Evet yüklü. Bu arada küçük bir bilgi vereyim. Windows'u çalıştırırken normal önyükleme yap seçeneği ile yapıyorum.

Secure Boot Support özelliğinin tikini kapatıp tekrar USB'ye yazdırır mısın? Sonra ISO'yu USB'ye at. Aktarım tamamlanınca da aygıta tıklayıp güvenle çıkar ya da çıkara basın. Önyükleme konusuna gelince ben Ventoy üzerinden Windows kurarken hep seçili olanı işaretleyerek ilerlemiştim. Kuruluma pek bir etkisi olacağını sanmam ama benim yaptığım gibi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı