- Makaleler
- 5
Tamam hocam
Hocam Allah'a şükürler olsun ekranı buldum ne yapayım şimdi?
İnstall deyip USB belleğe Ventoy'u kurun hocam.
Tamam hocam
Hocam Allah'a şükürler olsun ekranı buldum ne yapayım şimdi?
Install butonuna basın. işlem tamamlandıktan sonra Windows ISO'sunu USB'nin içine atabilirsin.tamam hocam
hocam allaha şükürler olsun ekranı buldum ne yapiyim şimdi?
an error occurred during the installation you can reinsert the USB device and try again check log txt for details ıf it always fails please refer the FAQ on the offical website diye bir hata verdi hocam napıcamİnstall deyip USB belleğe Ventoy'u kurun hocam.
An error occurred during the installation you can reinsert the USB device and try again check log TXT for details ıf it always fails please refer the FAQ on the offical web site diye bir hata verdi hocam ne yapacağım
USB'de bir sorun var gibi duruyor hocam. USB'yi seçtiğiniz kısma tıklayıp ekran görüntüsü atar mısınız?
ne yapiyim hocam seçiyim demi usb mi![]()
hocam ben galiba usb mi seçmemişim![]()
hocam orda mısınız yanlış bir şey yapmak istemiyorum siz ne derseniz onu yapıcam![]()
hocam ben galiba usb mi seçmemişim
ne yapiyim hocam seçiyim demi usb mi
Eki Görüntüle 1866609
Hocam ben galiba USB mi seçmemişim
Ne yapayım hocam seçiyim değil mi USB mi?
Hocam orada mısınız yanlış bir şey yapmak istemiyorum siz ne derseniz onu yapacağım
Evet USB'yi seçeceksiniz hocam.
hocam orda mısınız biraz daha dayanın sabredin çözcem bir şekilde![]()
hocam buna tamam diyorum değil mi
Eki Görüntüle 1866613
Hocam buna tamam diyorum değil mi?
Hocam orada mısınız biraz daha dayanın sabredin çözeceğim bir şekilde
Hocam böyle bir klasör geldi şimdi ne yapacağım Eki Görüntüle 1866632Eki Görüntüle 1866633
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.