Ventoy yüzünden bilgisayar USB'den başlatılamıyor

487218

Hectopat
Merhaba.
Ventoy'u USB'ye kurdum ve ISO dosyalarını (Windows 10 ISO ve Ubuntu ISO) içine attım. Ama bilgisayar açılış ekranında donuyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? İnternette herhangi bir cevap bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Ventoy'u USB'ye kurdum ve ISO dosyalarını (Windows 10 ISO ve Ubuntu ISO) içine attım. Ama bilgisayar açılış ekranında donuyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? İnternette herhangi bir cevap bulamadım.

Hocam, ben de aynı sorunu yaşadım az önce galiba en son sürüm 1.0.91'den kaynaklı.

Sorunu şöyle çözdüm: USB takılı olmadan BIOS'a girin sonra USB'yi takın F10 enter deyin ve sorun ortadan kalkıyor.

Hocam, ben de aynı sorunu yaşadım az önce galiba en son sürüm 1.0.91'den kaynaklı.

Sorunu şöyle çözdüm: USB takılı olmadan BIOS'a girin sonra USB'yi takın F10 enter deyin ve sorun ortadan kalkıyor.
Hocam USB'yi taktığım anda pc donuyor. :(

Evet hocam az önce 1.0.88 sürümüne düşürdüm sorun ortadan kalkı.
Hocam bende düşürmeyi deneyeyim o zaman. Ama benim ki daha farklı bir problem gibi. Sizde BİOS'da çalışıyormuş bende orada da çalışmıyor.

Hocam USB'yi taktığım anda PC donuyor. :(

Anladım hocam, Ventoy'un bu sürüm dışındaki bir sürümünü kurmayı deneyin.

Direkt indirip ventoydisk.exe uygulamasından Update diyerek kurabilirsiniz ISO dosyalarınız bu şekilde gitmez.

Hocam USB'yi taktığım anda PC donuyor. :(

Hocam bende düşürmeyi deneyeyim o zaman. Ama benimki daha farklı bir problem gibi. Sizde BIOS'da çalışıyormuş bende orada da çalışmıyor.

Bir deneyin hocam 1.0.88 sürümü çalışıyor.

Anladım hocam, Ventoy'un bu sürüm dışındaki bir sürümünü kurmayı deneyin.

Direkt indirip ventoydisk.exe uygulamasından Update diyerek kurabilirsiniz ISO dosyalarınız bu şekilde gitmez.

Deneyeyim hocam sağolun.

Maalesef işe yaramadı hocam. :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı