captainTvZ
Hectopat
- RAM
- G.Skill DDR4-4000 32GB Trident Z
- SSD veya HDD modeli
- Samsung Evo 970
- Ekran kartı
- NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
- Anakart
- ASUS STRIX X99 GAMING
- İşlemci
- Intel Core i7 6800K - Broadwell-E/EP SSE4
Merhaba arkadaşlar, herkese saygılarımı sunuyorum.
www.technopat.net
Yukarıdaki imaj ile ve aynı konuda verilen 0.9.2 EFI ile kurulum yapmayı deniyorum. Dün çok başka hata alıyordum. Bugün öylesine tekrar denerken kernel panic hatası almaya başladım. Flash belleğimi değiştirdim ve USB2 portundan kullanıyorum. BIOS'u altını üstüne getirip gerekli her şeyi ayarladım(bulabildiklerimi) hata görselini, sistem bilgilerimi ve EFI mi paylaşıyorum. Bir iş için Xcode ile iOS App geliştireceğim. Bu benim için çok önemli. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
EFI'yi forum üzerinden yükleyemedim Drive linki burada:
drive.google.com
Yine EFI'nin virüs tarama sonuçları burada: VirusTotal
Config içerisinde ki telemetrap kext ini listeden çıkardım. Şuan aldığım takıldığım nokta görseldeki nokta.
com.apple.AppleFSCompressionTypelib kod start.
UnblockFSConnect ı false yaptım ve bu sefer son görselde takıldım..
IOPCIConfigurator::com figure kIOPCIEnumerationWaitTime is 900
OpenCore: macOS Ventura 13.4 Intel & AMD Kurulum İmajı
- Hepinize selamlar arkadaşlar. Aranızda belki beni tanıyanlar ya da ilk defa konuma denk gelenler olabilir. Ortalama 2 yıldır hackintosh işlerinin içinde olan biriyim. Burada da sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu konuyu açma sebebim imaja güncellik kazandırmak...
Yukarıdaki imaj ile ve aynı konuda verilen 0.9.2 EFI ile kurulum yapmayı deniyorum. Dün çok başka hata alıyordum. Bugün öylesine tekrar denerken kernel panic hatası almaya başladım. Flash belleğimi değiştirdim ve USB2 portundan kullanıyorum. BIOS'u altını üstüne getirip gerekli her şeyi ayarladım(bulabildiklerimi) hata görselini, sistem bilgilerimi ve EFI mi paylaşıyorum. Bir iş için Xcode ile iOS App geliştireceğim. Bu benim için çok önemli. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
EFI'yi forum üzerinden yükleyemedim Drive linki burada:
EFI.zip

Yine EFI'nin virüs tarama sonuçları burada: VirusTotal
Config içerisinde ki telemetrap kext ini listeden çıkardım. Şuan aldığım takıldığım nokta görseldeki nokta.
com.apple.AppleFSCompressionTypelib kod start.
UnblockFSConnect ı false yaptım ve bu sefer son görselde takıldım..
IOPCIConfigurator::com figure kIOPCIEnumerationWaitTime is 900
Dosya Ekleri
-
cpu.png33,9 KB · Görüntüleme: 44
-
graphics.png29,3 KB · Görüntüleme: 37
-
hata.jpg238,1 KB · Görüntüleme: 34
-
motherboard.png23,2 KB · Görüntüleme: 35
-
ram 2.png25 KB · Görüntüleme: 31