Nereye yazayım?agdpmod=vit9696
Argümanını dener misiniz?
Nereye yazayım?agdpmod=vit9696
Argümanını dener misiniz?
SyncRuntimePermission ayarini true yapip deneyin.Nafile hocam. Aynı sorun. Dediğiniz değeri true yaptım.
Eki Görüntüle 1824042
Acaba dosyayı bozdum mu? Umarım küçük bir sorundur.
Boot-args ama sorun ile alakasız galiba, karıştırmış olabilirim. Deneyin yine de.Nereye yazayım?
Öyle olma ihtimali var, BIOS ayarlarınızı atar mısınız?Aynı sorun. BIOS kaynaklı olabilir mi?
Aynı sorun. BIOS kaynaklı olabilir mi?
Bir de açılırken OpenCore ve flash belleğin part 1 diye çıkıyor. Ben part 1'den açıyordum. OpenCore'dan açınca da aynı sorun veriyor.
İkisi de ayni mantik. Gerekli EFI dokümani var isterseniz paylaşayım ama EFI, kext guncellemesi ve kernel guncellemesi yapmamiz lazim.
Attığım foto da reset atmadan hemen önce çektim. Invalid diye hata verip çöküyor.![]()
Ahh hocam ya. Neden böyle hatalar alıyorum ki? Eminim başkası bu kadar almamıştır.
Eki Görüntüle 1824054
Ahh hocam ya. Neden böyle hatalar alıyorum ki? Eminim başkası bu kadar almamıştır.
Attığım fotoğraf da reset atmadan hemen önce çektim. Invalid diye hata verip çöküyor.
1 yıldır kurulum yapamadigim anakart varsizin anakarta onceden kurulum sagladim. Bir EFI paylaşacagim bu EFI güncelleyerek kullanim saglayalim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.