Ventura Kurulumu Sırasında EB LOG EXITBS Hatası

Aynı sorun. BIOS kaynaklı olabilir mi?

Bir de açılırken opencore ve flaş belleğin part 1 diye çıkıyor. Ben part 1 den açıyodum. Opencore dan açınca da aynı sorun veriyor.

Aynı sorun. BIOS kaynaklı olabilir mi?

Bir de açılırken OpenCore ve flash belleğin part 1 diye çıkıyor. Ben part 1'den açıyordum. OpenCore'dan açınca da aynı sorun veriyor.

İkisi de ayni mantik. Gerekli EFI dokümani var isterseniz paylaşayım ama EFI, kext guncellemesi ve kernel guncellemesi yapmamiz lazim.

20230616_235346.jpg

İkisi de ayni mantik. Gerekli EFI dokümani var isterseniz paylaşayım ama EFI, kext guncellemesi ve kernel guncellemesi yapmamiz lazim.

Ahh hocam ya. Neden böyle hatalar alıyorum ki? Eminim başkası bu kadar almamıştır.

20230616_235346.jpg

Ahh hocam ya. Neden böyle hatalar alıyorum ki? Eminim başkası bu kadar almamıştır.
Attığım foto da reset atmadan hemen önce çektim. Invalid diye hata verip çöküyor.

Eki Görüntüle 1824054

Attığım fotoğraf da reset atmadan hemen önce çektim. Invalid diye hata verip çöküyor.

1 yıldır kurulum yapamadigim anakart var :D sizin anakarta onceden kurulum sagladim. Bir EFI paylaşacagim bu EFI güncelleyerek kullanim saglayalim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı