Ventus 3X 4060 Ti yeterli mi?

Ne konusa yeterli mi? Ona o parayı verene kadar tonla güzel ekran kartı var. Ciddi manada paranı çöpe atmak için birebir.

4060 Ti kötü bir kart değil, eğer kullanıcı NVIDIA tercih ediyorsa alternatifi de çok yok. Ventus modeli için mi söylediniz acaba?

@keremimsii neyi beğenmedin? Şu an fiyatına göre çöp olan 4060 Ti’ın en çöp soğutmasına sahip olan modelinin 3 fanlısına fazla para vermek mantıklı mı? Bunu bir 4060 Ti sahibi olarak yazıyorum altını çizerim.

4060 Ti kötü bir kart değil, eğer kullanıcı NVIDIA tercih ediyorsa alternatifi de çok yok. Ventus modeli için mi söylediniz acaba?
Yanlış düşünüyorsun.

@keremimsii neyi beğenmedin? Şu an fiyatına göre çöp olan 4060 Ti’ın en çöp soğutmasına sahip olan modelinin 3 fanlısına fazla para vermek mantıklı mı? Bunu bir 4060 Ti sahibi olarak yazıyorum altını çizerim.

Yanlış düşünüyorsun.
Düzgünce bir soru sordum hocam. 4060 Ti'ya laf ettiniz sandım, lafınız Ventus modelineymiş.
Ayrıca her kullanıcı AMD veya Intel ekran kartı tercih etmeyebilir. 4060 Ti fena bir seçenek değil.

Düzgünce bir soru sordum hocam. 4060 Ti'ya laf ettiniz sandım, lafınız Ventus modelineymiş.
4060 Ti’a da laf attım evet çünkü şuan en ucuzu 16bin. 1.5 ay önce 12 bine falan bulunabiliyorken evet alınırdı. Şu an çöp. Şu an ekran kartı alacak olsam asla 4060 Ti seçmezdim.

17binmiş en ucuz 4060 Ti pardon.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı