Verbatim 1TB VI550 S3 SATA 3.0 SSD nasıl?

Ashlity

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki SSD'yi almayı düşünüyorum şu anda bilgisayarımda bir adet SSD var Crucial 240GB BX500 serisi SATA 3.0 bir SSD bulunuyor bunu da ek olarak alıp oyun indirmeyi bütün oyunları vs. buna aktarmayı düşünüyorum SSD güzel mi iş yapar mı alınır mı? Bir bilgi ve tavsiyesi olan var ise iletirse sevinirim. Son soru olarak da Xigmatek Xirocon III bir kasam var bu kasaya takacağım yüksek ihtimal uyumlu olacaktır fakat gene de sormak istedim, uyumlu olur mu?

Ürünü satın aldım ilk kullanış olarak iyi okuma yazma hızı gayet yeterli oluyor ilerleyen süreçte daha da netleşir konu çözüldü iyi sosyaller.

Konuyu hortlatıyorum ben de almayı düşünüyorum 1 aylık kullanımınız hakkında fikir alabilir miyim?
Hocam ürün iyi ihtiyacınızı gayet görür rahatlıkla alabilirsiniz sadece çok fazla yüklenince bir kaç şeyi birden yaptırınca ufak biri yazma hızında düşüş oluyor ama dert çıkartmaz yani alıp rahatça kullanabilirsiniz.

Bununla dener misiniz? Büyük ihtimalle kendisiyle aynı fiyat bandındaki ürünlerin de kullandığı pek iyi olmayan kontrolcü gelmiş.

Drive: 1(ATA)
Model: Verbatim Vi550 S3
Fw : H220916a
Size : 976762 MB [1024.2 GB]
From smart : [] [;]
Compatible SSD not found(1), exit!

Drive: 1
Model: ( Verbatim Vi550 S3
Fw : H220916a
Size : 976756 MB
Compatible SSD not found(1), exit!

Bu şekilde durum nedir tam olarak anlayamadım?

@the Prodigy durum nedir hocam tam olarak? Bir sıkıntı mı var anlayamadım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı