Vergi Hesaplayıcı

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Enis Kirazoğlu'nun son videosunun yorumlarında gördüm. Telefonun veya konsolun fiyatını dolar cinsinden yazıp ülkemizde vergilerle beraber, hangi vergi ile fiyatının ne kadar arttığını gösteren bir sistem yapmışlar. Kullanırsınız.

Enis kirazoğlu'nun son videosunun yorumlarında gördüm. Telefonun veya konsolun fiyatını dolar cinsinden yazıp ülkemizde vergilerle beraber, hangi vergi ile fiyatının ne kadar arttığını gösteren bir sistem yapmışlar. Kullanırsınız.

Arayüzündeki o videoya bayıldım.

Enis Kirazoğlu'nun son videosunun yorumlarında gördüm. Telefonun veya konsolun fiyatını dolar cinsinden yazıp ülkemizde vergilerle beraber, hangi vergi ile fiyatının ne kadar arttığını gösteren bir sistem yapmışlar. Kullanırsınız.
Ben düz mantık sistemini kullanıyorum "Bir tane bana bir tane devlete , bir tane bana bir tane devlete ..." .

Ekran Alıntısı.PNG

Kral ya. :D

Enis kirazoğlu'nun son videosunun yorumlarında gördüm. Telefonun veya konsolun fiyatını dolar cinsinden yazıp ülkemizde vergilerle beraber, hangi vergi ile fiyatının ne kadar arttığını gösteren bir sistem yapmışlar. Kullanırsınız.

Siteye erişim yasağı gelmesi gerek +18 içerik var 😳

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı