Vergi iadesi veya internet hakkı alabilen oldu mu?

hala vergi iadesi yapılmadı. süreçte herhangi bir değişiklik yok. GSB genel müdürlüğünü aradım ve bana resmi gazetede başvuru yapılan ayı takriben 20. gününde ödenecektir ama yoğunluk oldu da falan diyor kadın. 1 kişinin bile iade almadığına eminim. Koskoca memlekette nüfuzu olan bir kişi de çıkıp "bu gençler mağdur ediliyor" demiyor.
 
Birkaç hafta evvel CİMER'e şikayetimi belirtmiştim.

CİMER'den gelen cevap:

Sayın ÖĞRENCİMİZ,
Teknoloji destek ile ilgili sistemde yer alan başvurulara yönelik internet yüklemeleri 1 Şubat 2024 tarihi itibari ile verilmeye başlanmıştır.
“Genç Teknoloji Destek” başvurusuna yapmış olduğunuz veri girişleri neticesinde başvurularınız inceleme sürecindedir. Başvuru sürecine ilişkin son tarih henüz belirlenmemiş olup, belirlenmiş olan tarih internet başvurusuna yöneliktir. Başvurular https://gsbbiz.gsb.gov.tr/ adresinden veya GSBBiz uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz.
Genç Teknoloji Destek Menüsü Kullanım Kılavuzundan, teknolojik cihaz ve internet desteği konularında belirlenen şartları ve başvuru yaparken izleyeceğiniz yöntemi öğrenebilirsiniz.
Detaylı bilgi için başvuru koşullarını inceleyebilir ve diğer konular için 444 0 472 GSBKİM numarasını kullanabilirsiniz.
Bilgilerinize rica ederim.
 
Bazı arkadaşlarıma yatmış iadesi bugün. Gözünüz aydın diyorum. Benimki yatmamış tabii 😂😂
 
Bu aşamadan sonra paranı yolladılar mı red falan mı yedin ? Eğer yollaydıysalar iban bilgileri kontrol ediliyor aşamasına geçtikten takribi kaç gün veya ay sonra geldi
yanlış olmasın, 25 Aralık'tan beri iban bilgilerim kontrol ediliyor.
 

Geri
Yukarı