Vergi indirimi ile Samsung A16 alınır mı?

Bütçe
9500tl altı

Rankzz

Hectopat
Daha fazla  
Öğrenciyim bu telefonu almayı düşünüyorum vergi indirimi ile.

Telefona çok para vermek istemiyorum YouTube Reddit için kullanıyorum sadece. Arasırada manzara fotoğrafları çekmek için.

Redmi 13 kağıt üzerinde iyi gözüküyor ama reklamlardan dolayı biraz çekiniyorum. Eğer aradaki fark büyük ise Redmi 13'te alabilirim.
Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir öneriniz var mı?

Öğrenciyim bu telefonu almayı düşünüyorum vergi indirimi ile.

Telefona çok para vermek istemiyorum YouTube Reddit için kullanıyorum sadece. Arasırada manzara fotoğrafları çekmek için.

Redmi 13 kağıt üzerinde iyi gözüküyor ama reklamlardan dolayı biraz çekiniyorum. Eğer aradaki fark büyük ise Redmi 13'te alabilirim.
Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi bir öneriniz var mı?

Samsung AMOLED ekranlı olduğu için tarafımı Samsung'dan yana kullanırdım.

@Rankzz AMOLED uzun vadede asla pişman etmez. Hatta alışınca başka paneller çok rahatsız edici olabiliyor. Ayrıca kullanmak isterseniz sürekli acık ekran modu da AMOLED modellerde çalışıyor.

@Rankzz AMOLED uzun vadede asla pişman etmez. Hatta alışınca başka paneller çok rahatsız edici olabiliyor. Ayrıca kullanmak isterseniz sürekli acık ekran modu da AMOLED modellerde çalışıyor.

Teşekkürler cevabınız için.

Şu an A16 128 GB 6 GB RAM versiyonunu alabiliyorum vergi indirimi ile ama 256 GB 8 GB RAM versiyonu 10 bin TL'nin biraz üzerinde.

8 GB RAM versiyonu acaba fiyat düşerse diye beklemeli miyim?

@Rankzz Ben ne söylesem yalan olur. A15'in fiyat grafiğini paylaştım ona göre tahminde bulunabilirsiniz.
Screenshot_20250205_135151_Chrome.jpg

Mobil telefon cihazının nihai satış bedelinin yüzde 44,44’ü, bilgisayar veya tablet cihazının nihai satış bedelinin yüzde 16,66’sı oranında hesaplanan teknolojik cihaz desteği tutarı Bakanlık tarafından öğrenciye ait IBAN numarasıyla hesabına aktarılır.
%44.44 anladığım kadarıyla
Öğrenci indirimi ile ne kadara geliyor?

@Rankzz Ben ne söylesem yalan olur. A15'in fiyat grafiğini paylaştım ona göre tahminde bulunabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2416553
1738753309540.png

Hocam A16 bi ara 9.300'e düşmüş, ama tekrar düşermi bilemiyorum bende.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı