New World sona erdi

pc gamers

Femtopat
Daha fazla  
New World oyunu, yapılan resmi açıklama ile havlu atmış. Yeni sattıkları 65 dolarlık paket ile son bir tokat atıp, sırra kadem basacaklar.
İşin acı tarafı ise, çok güzel ve kaliteli bir oyun olmasıydı. Herkese geçmiş olsun...

images.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
400 saat oynadığım bir oyundu. Başlarda güzeldi fakat sonradan baya batırdılar. Beklediğim bir sonuçtu.

En başından tahmin etmiştim böyle bir son olacağını. Senin istediğin kadar sınırsız paran olsun, sınırsız kaynağın ve çalışanın olsun. Ama sonuç olarak oyun yapmasını bilmeyenler, yönetemeyenler daha da doğrusu oyunu severek değilde kar amaçlı yapanlar olduğu için ömrü buladarmış.

@pc games, son zamanları öyleydi. DLC bedava yapılmıştı. Öncesinde baya batırdılar.

Firmanın iş bilmezliği ve açgözlülüğü oyunu bitme noktasına getirmişti. Çıkışının üzerinden kaç yıl geçmiş olmasına rağmen doğru düzgün indirim bile almıyordu. Adamlar o kadar açgözlü ki, "Fiyat düşüreyim, belki yeni oyuncular gelir" düşüncesine de yanaşmıyorlar.

LOTR MMO'su da iptal edilmiş. Amazon MMO işinden elini eteğini çekiyor. Akıllanmışlardır artık demeyin, çünkü bunlarda o akıl yok. Gidip yine servis oyunu yapmaya devam ederler.

Riot MMO'su da beklediğimiz tarzda bir MMO olmayacak gibi.

Chrono Odyssey ise betasında rezaletti, hem de dolandırıcılık seviyesinde rezaletti. Ben gibi bu türü sevenler için harbi üzücü bir durum.

New World oyunu, yapılan resmi açıklama ile havlu atmış. Yeni sattıkları 65 dolarlık paket ile son bir tokat atıp, sırra kadem basacaklar.
İşin acı tarafı ise, çok güzel ve kaliteli bir oyun olmasıydı. Herkese geçmiş olsun...

Eki Görüntüle 2595270
Alıp keyifle oynadığım ilk oyundu arkadaşlarla toplanıp zindanlara girer kale savunmaları kuşatmaları 50 vs 50 klan kapışmalarına giderdik. Çok zevkliydi. İlk oynadığım 70 saat bana çoğu oyundan almadığım zevki vermişti bana. Ama daha sonra paralı dlc ler getirerek oyundaki adaletli savaş mantığını çöp ettiler ve dahasınıda ekledir Amazon games kendi bacağına sıktı. New World ün hak ettiği son bu değildi. Umarım başka bir stüdyo oyunu satın alır ve düzeltmek için çabalar bu kadar iyi boyun bu kadar kolay çöp edilip rafa kaldırılmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı