Vergisiz almaya uygun telefon onerisi

Bütçe
15000
Tek sıkıntılı şartı şu olacak muhtemelen sadece KDV'yi kaldıracaklar yani ÖTV, TRT bandrol ücreti vs. yine kalacak fiyatlarda. Bunun dışında belki sadece fiyat sınırı getirebilirler.

ÖTV'yi biraz kisacaklarini dusunuyorum. KDV indirmek dalga gecmek gibi bir şey olur cunku cok ciddi bir fiyat degisikligi olmaz.

ÖTV'yi biraz kisacaklarini dusunuyorum. KDV indirmek dalga gecmek gibi bir şey olur cunku cok ciddi bir fiyat degisikligi olmaz.
Yüksek fiyatlı cihazlarda fiyat değişikliği yüksek olur mesela 60 bin TL'lik bir ürün 50 bine gelir ama düşük fiyatlı ürünlerde çok etki etmez dediğiniz gibi. ÖTV'yi kısacaklarını sanmıyorum hükümetin geçim kaynağı ÖTV'ler maalesef. Ayrıca tüm vergileri silerseler devlet ekstra yüke girer bu da zaten olan ekonomik krizi ekstra tetikler.

Yüksek fiyatlı cihazlarda fiyat değişikliği yüksek olur mesela 60 bin TL'lik bir ürün 50 bine gelir ama düşük fiyatlı ürünlerde çok etki etmez dediğiniz gibi. ÖTV'yi kısacaklarını sanmıyorum hükümetin geçim kaynağı ÖTV'ler maalesef. Ayrıca tüm vergileri silerseler devlet ekstra yüke girer bu da zaten olan ekonomik krizi ekstra tetikler.

ÖTV'den ciddi oranda kisacaklarini dusunmuyorum bende. Telefon aldirmayi dusunuyordum ama bilgisayar daha onemli benim icin. Vergi indiriminin olacagina hiç inanmiyordum ama bu gidisle olacak gibi.

ÖTV'den ciddi oranda kisacaklarini dusunmuyorum bende. Telefon aldirmayi dusunuyordum ama bilgisayar daha onemli benim icin. Vergi indiriminin olacagina hiç inanmiyordum ama bu gidisle olacak gibi.
Vergi indirimi olayı boş bir muhabbet emin olun. Vergi indirimi çıktı dedikleri anda tüm ürünlere vergisi kadar zam gelecek zaten, boşu boşuna normal vatandaşın da ürün alma hakkını elinden alacaklar. Kimse bu kadar ümitlenmesin, alabileceğiniz 3-5 ürün dışında pek bir ürün olacağını sanmıyorum. Cihazların üreticilerinden çok o üründen devlet daha fazla para kazanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı