Vergisiz iPhone ne zaman alınabilir?

Mecliste kanun teklifi olarak verilip kabul edilmesi gerekiyor ardından resmi gazetede ilanıyla beraber yürürlülüğe girer. Şu anda iktidar, ittifak olarak kanun tekliflerini kabul edip geçirebiliyor önünde engel veya sayı yetersizlik sorunu yok ama kanun teklifi çalışmaları, vergi oranlarının düzenlemeleri ve hangi şartların gerektiği gibi düzenlemeler en az 3 ay sürer. En optimist tablo bu yönde. Ayrıca böyle bir kanun bir indirim olarak değil vergi muafiyeti kapsamında çıkar. Üstte yorum yazan arkadaşlar sanırım konuya biraz farklı bakıyor. Sonuç olarak ortaya seçim vaadi olarak atılmış bir konu. Gerçekleşip gerçekleşmemesi yönünde kesin bir şey söylemek daha yeni hükümet kurulmadan saçmalık olur.

Gelmez o vaat. Aksine zam gelir.

5 yıl sonra, o da belki :)

Kim bilir, bu hükümette verilen sözlerin coğu tutulmadı. Belki de sadece bir seçim vaadiydi.

Dostlar ben de çoğu kişi gibi bu hükümetin demokratik yollarla gitmesi için çok fazla emek vermiş biri olarak şunu demek istiyorum, ne zaman bu konu açılsa bunun gibi mesajlar geliyor ama bu devletin bütçesi düşünüldüğüne o kadar basit bir konu ki bu basitliği anlatacak tanım bulamıyorum. Şahsi fikirim kısa sürede bu vaat kesinlikle yerine getirilecektir.

Ayrıca vergisiz denmiyor sadece ÖTV alınmayacak TRT vergisi KDV vergisi vb vergiler alınmaya devam edecek ve büyük ihtimal belli bir yaş belli bir ücret sınırı olacak. Ayrıca bu alınan telefonlar 3 yıl boyunca sadece sizin üzerinize olan hatlarla çalışacak. Kısacası yapılan şey bir lütuf değil.

Dostlar ben de çoğu kişi gibi bu hükümetin demokratik yollarla gitmesi için çok fazla emek vermiş biri olarak şunu demek istiyorum, ne zaman bu konu açılsa bunun gibi mesajlar geliyor ama bu devletin bütçesi düşünüldüğüne o kadar basit bir konu ki bu basitliği anlatacak tanım bulamıyorum. Şahsi fikirim kısa sürede bu vaat kesinlikle yerine getirilecektir.

Ayrıca vergisiz denmiyor sadece ÖTV alınmayacak TRT vergisi KDV vergisi vb vergiler alınmaya devam edecek ve büyük ihtimal belli bir yaş belli bir ücret sınırı olacak. Ayrıca bu alınan telefonlar 3 yıl boyunca sadece sizin üzerinize olan hatlarla çalışacak. Kısacası yapılan şey bir lütuf değil.

Ben hiçbir vaatin gerçekleştiğini ömrüm boyumca görmedim. Evet basit bir konu olabilir ama gerçekleşeceğini düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı