larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.048 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Vergisiz telefon alan var mı? Hat babamın üzerineydi ve yeni hat almak istedim. Faturalı olman lazım yoksa yararlanamazsın dediler. Yönetmelikte faturalı faturasız ayrımı yapılmamıştı ama yine de kafam karıştı. Yararlanan biri varsa yazabilir mi?
Vergisiz telefon alan var mı? Hat babamın üzerineydi ve yeni hat almak istedim. Faturalı olman lazım yoksa yararlanamazsın dediler. Yönetmelikte faturalı faturasız ayrımı yapılmamıştı ama yine de kafam karıştı. Yararlanan biri varsa yazabilir mi?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.572 Çözümler 83 8 Aralık 2023 #2 larenno dedi: Faturalı olman lazım yoksa yararlanamazsın dediler. Genişletmek için tıkla... Kim dedi onu? Artı 0 Eksi
larenno dedi: Faturalı olman lazım yoksa yararlanamazsın dediler. Genişletmek için tıkla... Kim dedi onu?
KS KS larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.048 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 Furkan1461 dedi: Kim dedi onu? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom ve Turkcell satıcıları Artı 0 Eksi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.572 Çözümler 83 8 Aralık 2023 #4 larenno dedi: Türk Telekom ve Turkcell satıcıları Genişletmek için tıkla... Açıklanan şartlar arasında böyle bir şey yoktu, tahminimce siz ve birçok kişiyi aynı şekilde faturalı yapmaya çalıştılar. Artı 0 Eksi
larenno dedi: Türk Telekom ve Turkcell satıcıları Genişletmek için tıkla... Açıklanan şartlar arasında böyle bir şey yoktu, tahminimce siz ve birçok kişiyi aynı şekilde faturalı yapmaya çalıştılar.
KS KS larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.048 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 Furkan1461 dedi: Açıklanan şartlar arasında böyle bir şey yoktu, tahminimce siz ve birçok kişiyi aynı şekilde faturalı yapmaya çalıştılar. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam, sağ olun. Alınacak kart da babamın üzerine faturaya kendi ad ve tc ekleyebilir miyim pek anlamıyorum Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Açıklanan şartlar arasında böyle bir şey yoktu, tahminimce siz ve birçok kişiyi aynı şekilde faturalı yapmaya çalıştılar. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hocam, sağ olun. Alınacak kart da babamın üzerine faturaya kendi ad ve tc ekleyebilir miyim pek anlamıyorum
Acrux1 Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 323 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #6 Yeni alacağınız sim kartın kendi üzerinize olması gerekiyor babanızın üstüne olursa yararlanamazsınız. Başvuru koşullarını buradan okuyun faturalı bir hatta sahip olmakla ilgili bir bilgi göremedim ben https://gsbbiz.gsb.gov.tr/page/teknolojiDestek/telefonBasvuru/ Sanırım telefonu bayiden alabilmeniz için faturalı hat sahip olmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Yeni alacağınız sim kartın kendi üzerinize olması gerekiyor babanızın üstüne olursa yararlanamazsınız. Başvuru koşullarını buradan okuyun faturalı bir hatta sahip olmakla ilgili bir bilgi göremedim ben https://gsbbiz.gsb.gov.tr/page/teknolojiDestek/telefonBasvuru/ Sanırım telefonu bayiden alabilmeniz için faturalı hat sahip olmanız gerekiyor.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 8 Aralık 2023 #7 Kaziklamaya çalışıyorlar hocam inanmayın faturasız hat alın. Artı 0 Eksi