Vergisiz telefon önerisi

A52 veya Redmi Note 10S.
Telefon alacağım da bugün avm de baktım biraz da samsung un kendi yerine gittim. Teknosa ya baktım A52 bulamadım. Satıştan kalktı dediler. Sadece internette var şuan ama orda da Samsung un sitesinde yok. O yüzden nasıl alınır diye düşünüyorum. Bide 7-8k verip A52 yerine iki katına 16,5k falan s21 fe mi alsam diyorum
 
Telefon alacağım da bugün AVM de baktım biraz da Samsung'un kendi yerine gittim. Teknosa'ya baktım A52 bulamadım. Satıştan kalktı dediler. Sadece internette var şu an ama orada da Samsung'un sitesinde yok. O yüzden nasıl alınır diye düşünüyorum. Bir de 7-8k verip A52 yerine iki katına 16, 5K falan S21 FE mi alsam diyorum.

S21 FE de iyi telefondur hocam ama pili biraz kötü yine de siz bilirsiniz.
 
İki katına çıkabilirim ama işte hazır böyle bir fırsat varken onu mu değerlendirsem diyorum. Bide o fiyata s21 fe dışında bir öneriniz olur mu?
@hasanpul iki katına cikabiliyorsa en mantıklısı tabii ki. S21 FE batarya harici dümdüz eder A52'yi.

@Violet S ayrıca emin olsam a52 alır gibiyim şuan ama dediğim olmama durumu ve bu üst sınır mevzusundan dolayı acaba alamayacak mıyız diye düşünmeye başladım.
 
İki katına çıkabilirim ama işte hazır böyle bir fırsat varken onu mu değerlendirsem diyorum. Bide o fiyata S21 FE dışında bir öneriniz olur mu?
Full oyun oynanmadigi sürece o bütçede S21 FE rakipsizdir.
@Violet S ayrıca emin olsam A52 alır gibiyim şuan ama dediğim olmama durumu ve bu üst sınır mevzusundan dolayı acaba alamayacak mıyız diye düşünmeye başladım.
Umudunuzu kırmak istemem ama bence sınırdan A52 dahil edilmeyecek.
 

Geri
Yukarı