Veri bilimci olmak mantıklı mı?

grant

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO
Meslek
Vatandaş
Bilgisayar müh. Okuyorum. Veri bilimi dikkatimi seçti. Sizce mantıklı bir yol seçmiş olur muyum burada ilerleyerek? 20 gündür falan zaten uğraşıyorum ancak aratınca bu işte istatislik okuyan daha fazla varmış gibi. Gerçi isteyen istediğini yapabiliyor ama bilginiz varsa cevaplar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar müh. Okuyorum. Veri bilimi dikkatimi seçti. Sizce mantıklı bir yol seçmiş olur muyum burada ilerleyerek? 20 gündür falan zaten uğraşıyorum ancak aratınca bu işte istatislik okuyan daha fazla varmış gibi. Gerçi isteyen istediğini yapabiliyor ama bilginiz varsa cevaplar mısınız?
İsteyen istediğini yapabiliyor :D

Veri bilimci olabilirsin iyidir.

Hocam olabilirseniz hem maddi açıdan iyi bir meslek olduğunu düşünüyorum hem de normal olarak iyi bir meslek fakat en önemlisi matematiğinizin çok iyi olması lazım çünkü size hep matematik soracaklar çoğunlukla yani orta halliyse bile gitmeniz pek iyi olmaz ama siz bilirsiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı