"Veri ihlali sebebiyle şifreniz ifşa oldu" bildirimi

Patates23

Hectopat
Bugün eski Technopat hesabıma gitmek için şifre denerken böyle bir bildirim aldım. Bu nereden çıktı şimdi arkadaşlar? Acaba hesaba girmeyi denerken birden fazla yanlış şifre girdiğim için verdiği saçma bir bildirim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs olduğunu düşünüyorum, bildirim nereden geldi? Şuradan kontrol eder misiniz?
Google verdi, eski technopat hesabıma girmeye çalışıyordum.
Eğer çok bilindik bir şifre kullanıyorsanız, daha önceden ele geçirilmiş şifrelerden birisi olduğu için Google sizi uyarıyordur. En azından bana öyle yapıyordu.
Birçok şifre denemiştim, hangi şifre olduğunu kontrol etme ya da tekrar görüntüleme şansım var mı?

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 71
Google verdi, eski technopat hesabıma girmeye çalışıyordum.

Birçok şifre denemiştim, hangi şifre olduğunu kontrol etme ya da tekrar görüntüleme şansım var mı?
Dediğim gibi, kolay bir şifre kullanıyorsunuz yüksek ihtimal. "123123as", "123456" gibi veyahut buna benzer şifreler kullanıyorsunuz. Ben pek sorun olacağını sanmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı