Veri kaybetmeden harici diske macOS kurmak mümkün mü?

SemihÇam

Kilopat
Katılım
26 Ocak 2019
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, elimde 1TB harici HDD var. Bu diskin 500GB kadar bir bölümünde önemli dosyalarım mevcut. Geriye kalan alanın 300GB'lık bölümüne ise macOS kurmak istiyorum. Şimdi sorun şu:
macOS kurabilmek için diski apsf formatına getirmem gerekiyor. Bunu yaparsam diskteki her şey silinecek ve bende bunu istemiyorum.
Disiki bölümlendirsem ve 300GB yer ayırsam sadece 300GB olarak ayırdığım parçayı APFS formatına getirsem diğer parça NTFS kalsa. Böyle bir şey mümkün mü? Örneğin Windows kurarken diskin sadece bir bölümüne kurabiliyoruz, Mac kurarken böyle bir şey mümkün mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün tabii. Bölüntüleme kısmına bakın:
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı