Çözüldü Veri kaybetmeden Windows 10 kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mythfr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim SSD bozuldu ve virüsten dolayı servis kapalı. Bilgisayarda HDD takılı, ben bu diske veri kaybetmeden Windows 10 nasıl kurabilirim? Yardımcı olabilecek var mı acaba? Başka bilgisayarım yok ondan dolayı harddisk içindekileri yedekleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam HDD'de boş alan varsa normal USB'yi Boot edin disk seçme yerinde silmeden HDD seçin bakın ileri butonu açılıyor mu? Açılıyorsa ileri basın kurulumu yapın.
Merhaba Furkannayhan, SSD tamiri yapmak için chkdsk /r (sürücüismi): Yapabilirsiniz. İşe yarar. İhtimal.

Örnek:
Kod:
chkdsk /r c:

Eğer işe yaramıyorsa.

USB flash bellek, USB OTG kablosu, ISO 2 USB [NO ROOT] - Google Play'de Uygulamalar ve Android telefonu veya Andriod tableti varsa elbette yapabilirsiniz.

İleri bastım direk yüklemeye başladı. Umarım gitmez manevi fotoğraflar vardı. Sonucu bitince yazıcam :).
Merhaba Furkannayhan, SSD tamiri yapmak için chkdsk /r [sürücüismi]: yapabilirsiniz. İşe yarar. İhtimal.

Örnek: chkdsk /r c:

Eğer işe yaramıyorsa.

USB flash bellek, USB OTG kablosu, ISO 2 USB [NO ROOT] - Google Play'de Uygulamalar ve Android telefonu veya Andriod tableti varsa elbette yapabilirsiniz.
SSD adata marka format atmayı başarmıştım ama bu markada kronik sorun varmış hep mavi ekran alıyorum cevabınız için teşekkürler yinede.
@bir2bir3bir4 dediğiniz gibi yaptım ve oldu dosyalara birşey olmadı çok sağolun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı