Veri kaybetmeden Windows 11'den Windows 10'a geçmek mümkün mü?

wizdeck

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayarımı 5 ay önce aldım ama bir hata yaptım ve Windows 11'e geçtim. 1 ay oldu bunu geri döndürmenin bir yolu var mıdır veri kaybetmeden?

Windows 11 gayet iyi bir işletim sistemi neden 10 a geçmek istiyorsunuz ?

Merhaba. Ben bilgisayarımı 5 ay önce aldım ama bir hata yaptım ve Windows 11'e geçtim. 1 ay oldu bunu geri döndürmenin bir yolu var mıdır veri kaybetmeden?

Eğer Windows 11'e geçtikten sonra herhangi bir güncelleme yapmadıysan ayarlar > Windows Update > güncelleştirme geçmişini görüntüle > güncelleştirmeleri kaldır şeklinde yaparsan geri dönebilmen lazım ben bu şekilde geri dönmüştüm ama bununda belli bir süresi vardı diye hatırlıyorum örneğin üstünden 2 hafta geçtiyse o güncelleme orada gözükmez siz yine de kontrol edin.

Eğer Windows 11'e geçtikten sonra herhangi bir güncelleme yapmadıysan ayarlar > Windows Update > güncelleştirme geçmişini görüntüle > güncelleştirmeleri kaldır şeklinde yaparsan geri dönebilmen lazım ben bu şekilde geri dönmüştüm ama bununda belli bir süresi vardı diye hatırlıyorum örneğin üstünden 2 hafta geçtiyse o güncelleme orada gözükmez siz yine de kontrol edin.
O dediğiniz 10 gün süresi var diye biliyorum.Ayrıca format atmadan direk 11 yüklemesi lazım format attıysa dönemez.

O dediğiniz 10 gün süresi var diye biliyorum. Ayrıca format atmadan direk 11 yüklemesi lazım format attıysa dönemez.

Evet format attıysa dönemez biliyorum ama yine de bir kontrol edebilir belki güncelleyerek geçmiştir bir bilgi vermediği için söyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı