'Veri Kullanımı' Sayaç Sorunu

Dediğiniz komutları yazdım, ilk yazdığınız komutta sorun çıkmadı ama
Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
yazınca tarama sırasında siyah ekran geldi ve pc dondu @AhmetAksoy .

İlk yazdığım komutu çalıştıramamışsınızdır. USB sürücüsüne Windows kurulumu yazdırıp komut yazısındaki sürücü harfini sizde olanla değiştirdiniz mi? Ayrıca belirtilen yolda install.wim dosyası olduğundan emin olmanız lazım. Install.esd varsa olmaz.

StartComponentCleanup komutu siyah ekranda donma sorunu oluyorsa sabit diskinizde bir sorun olabilir. HD Tune programıyla sağlık ve bozuk sektör durumunu kontrol edin. Bu komut başlangıç bileşenlerini temizliyor böylece sfc /scannow çalışabilir hale geliyor. Bilgisayarın donması beni şüphelendirdi. Donmaması gerekiyor. Çünkü sadece dosyalar temizleniyor.

Donanımsal sorun olmadığından emin olduktan sonra bence fazla uğraşmayıp tekrar kurulum yöntemini deneyin.

Son düzenleme:
Konuyla ilgili pek bilgim yok. İnternetten araştırıp bu yazıyı buldum. Sınırlı bağlantı olmaması ve "Public Network" olması gerekiyormuş.
Solved Network Data Usage Doesn't Show - Windows 10 Forums

Benim tavsiyem yönetici komut satırından sfc /scannow yazıp çalıştırın. Sonucu geri dönüş yapın.
Bende de aynı sorun vardı. Bende sfc /scannow yazıp çalıştırdım. Şuan oyunlarda 3 FPS veriyor. Ölüyor bilgisayar. Ne yapacağım?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı