Taşınabilir HDD'yi yanlışlıkla formatlamam sonucu yaklaşık 300GB dosyam uçtu gitti. EaseUS'ı gördüm ancak 1000₺ gibi bir fiyat istiyorlar. Ücretsiz veya 300 - 400₺ civarlarında fiyatı olan program önerisi istiyorum fotoğrafları ve videolarımı geri getirse yeter. HDD'ye format sonrası hiçbir şey yazdırmadım.
Recuva şu anda tarıyor ancak bir sorum var. Revuca direkt dosyaları tek bir klasöre mi atıyor yoksa formattan önceki benim klasörlediğim gibi mi kurtarıyor.
Recuva şu anda tarıyor ancak bir sorum var. Revuca direkt dosyaları tek bir klasöre mi atıyor yoksa formattan önceki benim klasörlediğim gibi mi kurtarıyor?
Recuva şu anda tarıyor ancak bir sorum var. Revuca direkt dosyaları tek bir klasöre mi atıyor yoksa formattan önceki benim klasörlediğim gibi mi kurtarıyor.
Recuva 4 saatlik tarama sonunda 1900 küsur resim ve fotoğraf kurtarabildi. Diğer programlara yöneleceğim. Ücretli de olsa önerebileceğiniz program tavsiyesine açığım.
Recuva 4 saatlik tarama sonunda 1900 küsur resim ve fotoğraf kurtarabildi. Diğer programlara yöneleceğim. Ücretli olsa önerebileceğiniz program tavsiyesine açığım.
Açıkçası, Recuva'dan başka program pek bilmiyorum. Diğer arkadaşın dediklerine bakabilirsiniz. Nasıl bir program bilmiyorum ama Wise data recovery var, ücretsiz. Maksimum 2 GB dosya kurtarabiliyormuş.
Wise Data Recovery is a free data recovery tool, it helps you quickly recover deleted photos, documents, videos, email, etc. from local drives, external drive, USB drive, SD card, mobile phone and other removable devices. One of the best Windows un-deletion tools.
Taşınabilir HDD'yi yanlışlıkla formatlamam sonucu yaklaşık 300GB dosyam uçtu gitti. EaseUS'ı gördüm ancak 1000₺ gibi bir fiyat istiyorlar. Ücretsiz veya 300 - 400₺ civarlarında fiyatı olan program önerisi istiyorum fotoğrafları ve videolarımı geri getirse yeter. HDD'ye format sonrası hiçbir şey yazdırmadım.
Ücretsiz versiyonlarında bir kısıtlama mevcut mu?
Not: EaseUS tarattığımda 4TB'dan fazla veri buldu sanki HDD'yi kullanmaya başladığımdan itibaren ne varsa bulmuş gibi o işime çok yarar ancak 1000₺ civarı bir ücreti var.