ozgekryln
Centipat
Teşekkür ederim.Tavsiye edilen programlar işinize yaramazsa son çare olarak GetDataBack programını önerebilirim, kullandıklarım arasında en iyisiydi.
Teşekkür ederim.Tavsiye edilen programlar işinize yaramazsa son çare olarak GetDataBack programını önerebilirim, kullandıklarım arasında en iyisiydi.
Şuanda oluşturduğunuz dosyalar gider dikkatli olun.Cevabınız için teşekkür ederim.Dosyaları silmeden önceki bir tarihe gitsem sorun olmaz sanırım? Çünkü dosyalar silindikten sonra oluşan bir sistem geri yükleme noktası var, sanırım otomatik olarak oluşmuş. Bu problem olur mu?
Klasör çok büyüktü, hepsini kurtarma şansım var mıdır?Bu programı(EaseUS Data Recovery) kendi işyerimizdede kullanıyoruz. Gerçektende çok başarılı, Recuva'nın görmediği birçok dosyayı bu yazılım sayesinde kurtardım. Üstelik ücretsiz.
Teşekkür ederim. Veriler 6 mayısta silindi.O günden sonra bişey eklenip silinmemişti bilgisayardan. Fakat 10 mayısta sistem geri yükleme yaparım diye flash belleğe bilgisyardaki dosyları kopyalamaya çalıştım. Bazı dosyaları bilgisayrdan sildim.Ve bilgisyarda başka bir klasörde bulunan dosyaları masaüstüne taşıdım. Bunlar silinen verilerin üzerine veri işlenmesine sebep olur mu?Bu dosyaları silme tarihinize ve HDD'nin bu silme işleminden sonra ne kadar kullanıldığına göre değişir. Ancak ben en fazla 1 TB'lik bir diskten 25GB civarında bir veri kurtardım. Müşterim'in kişisel verileriydi ve herhangibir kayıp olmadığını söyledi. Kesinlikle daha fazla veride kurtarılabilir. Ancak bu verileri kurcaladıkça kurtarma şansınız düşecektir. Zira ben aynı şekilde "yanlışlıkla" 24TB'lık güvenlik kayıtlarınıda silmiştim.![]()
Teşekkür ederim.Diskteki her hareket verilerinizi kurtarma şansınızı düşürür. Ama bu yaptığınız kopyalama / silme işleminin boyutu ile alakalı. En kısa zamanda verileri kurtarmaya çalışın. Aşağıdaki programlar bu konuda en bilinen başlıca programlar. Youtube'da videolarını izleyip tercih ettiğiniz birini kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem EaseUS
- EaseUS Data Recovery (Ücretsiz)
- Recuva (Ücretsiz)
- Active File Recovery (Ücretli)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.