Veri Kurtarma Program Önerisi

Cevabınız için teşekkür ederim.Dosyaları silmeden önceki bir tarihe gitsem sorun olmaz sanırım? Çünkü dosyalar silindikten sonra oluşan bir sistem geri yükleme noktası var, sanırım otomatik olarak oluşmuş. Bu problem olur mu?
Şuanda oluşturduğunuz dosyalar gider dikkatli olun.

Bu dosyaları silme tarihinize ve HDD'nin bu silme işleminden sonra ne kadar kullanıldığına göre değişir. Ancak ben en fazla 1 TB'lik bir diskten 25GB civarında bir veri kurtardım. Müşterim'in kişisel verileriydi ve herhangibir kayıp olmadığını söyledi. Kesinlikle daha fazla veride kurtarılabilir. Ancak bu verileri kurcaladıkça kurtarma şansınız düşecektir. Zira ben aynı şekilde "yanlışlıkla" 24TB'lık güvenlik kayıtlarınıda silmiştim. 😅

Bu dosyaları silme tarihinize ve HDD'nin bu silme işleminden sonra ne kadar kullanıldığına göre değişir. Ancak ben en fazla 1 TB'lik bir diskten 25GB civarında bir veri kurtardım. Müşterim'in kişisel verileriydi ve herhangibir kayıp olmadığını söyledi. Kesinlikle daha fazla veride kurtarılabilir. Ancak bu verileri kurcaladıkça kurtarma şansınız düşecektir. Zira ben aynı şekilde "yanlışlıkla" 24TB'lık güvenlik kayıtlarınıda silmiştim. 😅
Teşekkür ederim. Veriler 6 mayısta silindi.O günden sonra bişey eklenip silinmemişti bilgisayardan. Fakat 10 mayısta sistem geri yükleme yaparım diye flash belleğe bilgisyardaki dosyları kopyalamaya çalıştım. Bazı dosyaları bilgisayrdan sildim.Ve bilgisyarda başka bir klasörde bulunan dosyaları masaüstüne taşıdım. Bunlar silinen verilerin üzerine veri işlenmesine sebep olur mu?

Diskteki her hareket verilerinizi kurtarma şansınızı düşürür. Ama bu yaptığınız kopyalama / silme işleminin boyutu ile alakalı. En kısa zamanda verileri kurtarmaya çalışın. Aşağıdaki programlar bu konuda en bilinen başlıca programlar. Youtube'da videolarını izleyip tercih ettiğiniz birini kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem EaseUS

Diskteki her hareket verilerinizi kurtarma şansınızı düşürür. Ama bu yaptığınız kopyalama / silme işleminin boyutu ile alakalı. En kısa zamanda verileri kurtarmaya çalışın. Aşağıdaki programlar bu konuda en bilinen başlıca programlar. Youtube'da videolarını izleyip tercih ettiğiniz birini kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem EaseUS

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı