Veri kurtarma programı sabit diski bozdu

Hocam

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İfrit - Zebani
Yanlışlıkla sildiğim iki dosyayı geri getirebilmek için ilk önce EaseUS Data Recovery programını kullandım. İstediğim dosyaları bulamadığımda Piriform Recuva'yı denedim, yine bulamadım. Bilgisayarı kapattım. Yaklaşık 15 saat sonra tekrar açtığımda "Operating System not found" hatası aldım. Sizce sabit diskimi tekrar kullanabilir miyim? İçindeki veriler önemli değil masraf yapmamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format USB si ile "Onar" kısmından gelişmiş > Görüntü kurtarma bölümünden verileri kurtarabilirsin.

Bunun dışında yine format USB si ile temiz kurulum yapıp kullanabilirsin tabi HDD yi görüyorsa PC.

Bu işi 12 yıldır yapan bir veri kurtarma uzmanıyım, Sakın format atmayın , harici disk olarak farklı bilgisayara takıp yine bir kurtarma yazılımıyla taramayı deneyin fiziksel bir hasar yoksa ve üstüne başka birşey yazılmadıysa verilere ulaşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı