OyunYoneten
Hectopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar.
Veri tabanı dersinde henüz yeniyim, pek bir bilgim yok. Sözelleri kendim yapabilirim, ancak kodlama kısmını yapamıyorum. Tam (6) ödev birden verildi, yapma süresi 1 hafta ile kısıtlı. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum..
Ödev;
Veri - Veri tabanı - Veri yönetim sistemleri
Değerli cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, iyi günler/ akşamlar/çalışmalar.
Veri tabanı dersinde henüz yeniyim, pek bir bilgim yok. Sözelleri kendim yapabilirim, ancak kodlama kısmını yapamıyorum. Tam (6) ödev birden verildi, yapma süresi 1 hafta ile kısıtlı. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum..
Ödev;
Veri - Veri tabanı - Veri yönetim sistemleri
- 1. Ödev. (Gerek yok kendim yaparım.) Veri modelleri nelerdir?
- 2. Ödev. (Gerek yok kendim yaparım.) İlişkisel veri modelleri ve hiyerarşik veri modelleri her birinden 10'ar adet veri tabanı düzenlenecek en az 3 adet tablo yapısı içerecek. Aralarındaki ilişki türü yazılacak. İlişkisel veri modelleri örnekleri SQL programı ile, hiyerarşik veri modelleri Word'de hazırlanacak.
- 3. Ödev. Varlık ilişki modeli
- 4. Ödev. Normalizasyon ve normalizasyon kurallarını açıklayınız. Her birine 5 er adet. Yanlış kullanım ve doğru kullanım veri tabanı tasarlayınız. Bir tanesinde doğru bir tanesinde yanlış kullanımları ayır.
- 5. Ödev. (Gerek yok kendim yaparım!) En az 13 tablo içerecek bir veri tabanı diagramı oluşturacaksınız. MSSQL Veri tabanında tasarlanacak.
- 6. Ödev.
Değerli cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, iyi günler/ akşamlar/çalışmalar.
Son düzenleyen: Moderatör: