Veri tabanı ödevi: İlişkisel veri modelleri örnekleri

OyunYoneten

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

Veri tabanı dersinde henüz yeniyim, pek bir bilgim yok. Sözelleri kendim yapabilirim, ancak kodlama kısmını yapamıyorum. Tam (6) ödev birden verildi, yapma süresi 1 hafta ile kısıtlı. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum..

Ödev;

Veri - Veri tabanı - Veri yönetim sistemleri

• 1. Ödev. (Gerek yok kendim yaparım.) Veri modelleri nelerdir?
  • 2. Ödev. (Gerek yok kendim yaparım.) İlişkisel veri modelleri ve hiyerarşik veri modelleri her birinden 10'ar adet veri tabanı düzenlenecek en az 3 adet tablo yapısı içerecek. Aralarındaki ilişki türü yazılacak. İlişkisel veri modelleri örnekleri SQL programı ile, hiyerarşik veri modelleri Word'de hazırlanacak.
  • 3. Ödev. Varlık ilişki modeli
  • 4. Ödev. Normalizasyon ve normalizasyon kurallarını açıklayınız. Her birine 5 er adet. Yanlış kullanım ve doğru kullanım veri tabanı tasarlayınız. Bir tanesinde doğru bir tanesinde yanlış kullanımları ayır.
  • 5. Ödev. (Gerek yok kendim yaparım!) En az 13 tablo içerecek bir veri tabanı diagramı oluşturacaksınız. MSSQL Veri tabanında tasarlanacak.
  • 6. Ödev.

Değerli cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar, iyi günler/ akşamlar/çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı