Veri Yürütme Engellemesi (DEP) Default Ayarlara Nasıl Döndürebilirim?

YusufArslan

Kilopat
Merhaba, Visual Studio Code'da aldığım bir hatadan dolayı cmd'ye "bcdedit /set nx alwaysoff" komutunu girdim ancak sorunum çözülmedi. İlgili değeri default hale getirmek istiyorum. Yani Windows ile varsayılan olarak nasıl geliyorsa bu hale döndürmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor? bcdedit /set nx alwayson komutunu mu girmeliyim yoksa bcdedit /set nx OptIn komutunu mu? Veya yapmam gereken başka bir şey mi var? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Selam @Recep Baltaş, konuyla ilgili bilginiz var mı? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, Visual Studio Code'da aldığım bir hatadan dolayı CMD'ye "BCDEdit /set nx alwaysoff" komutunu girdim ancak sorunum çözülmedi. İlgili değeri default hale getirmek istiyorum. Yani Windows ile varsayılan olarak nasıl geliyorsa bu hale döndürmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor? BCDEdit /set nx alwayson komutunu mu girmeliyim yoksa BCDEdit /set nx OPT'ın komutunu mu? Veya yapmam gereken başka bir şey mi var? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Selam @Recep Baltaş, konuyla ilgili bilginiz var mı? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Onun öyle bir şeyi yok dostum yani onu sıfırlamak gibi ayar yok ayrıca alwaysoff değil açmak için alwayson yapacaksın ya pcni sıfırla ya da Secure Boot aç BIOS'tan 2 yıl oldu ama neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı