B bkeskinpc Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar ben arkadaşın bilgisayara format atacaktım fakat USB belleği boot etmiyor. USB belleği görüyor ama böyle kalıyor: Farklı bir bilgisayarda denedim ancak sonuç aynı: Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar ben arkadaşın bilgisayara format atacaktım fakat USB belleği boot etmiyor. USB belleği görüyor ama böyle kalıyor: Farklı bir bilgisayarda denedim ancak sonuç aynı: Şimdiden teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Eylül 2015 #2 USB belleğe ne yazdırıyor ve nasıl yazdırıyorusunz ? Artı 0 Eksi
KS KS B bkeskinpc Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #3 İlk olarak Windows usb tool ile windows7 yazdım ama olmadı. Sonradan rufus ile Windows 8.1 yazdım fakat oda olmadı. Artı 0 Eksi
İlk olarak Windows usb tool ile windows7 yazdım ama olmadı. Sonradan rufus ile Windows 8.1 yazdım fakat oda olmadı.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Eylül 2015 #4 Rufus ile MBR olarak yazdırın tekrar. Anakart modelini de belirtin. Artı 0 Eksi
KS KS B bkeskinpc Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #5 Ben windows 7 kurmak istiyorum onun için hangi programı önerirsiniz? Anakart modelini nasıl öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
Ben windows 7 kurmak istiyorum onun için hangi programı önerirsiniz? Anakart modelini nasıl öğrenebilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Eylül 2015 #6 bkeskinpc dedi: Ben windows 7 kurmak istiyorum onun için hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. bkeskinpc dedi: Anakart modelini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın Modelini Öğrenme - Technopat Artı 0 Eksi
bkeskinpc dedi: Ben windows 7 kurmak istiyorum onun için hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. bkeskinpc dedi: Anakart modelini nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın Modelini Öğrenme - Technopat
KS KS B bkeskinpc Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #7 Anakart modeli:g31m-es2l Daha öncedende aynı hatayı almıştım flashbellek değiştirince oldu ama bu sefer olmadı 2 adet flashbellek ile denedim ancak sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Anakart modeli:g31m-es2l Daha öncedende aynı hatayı almıştım flashbellek değiştirince oldu ama bu sefer olmadı 2 adet flashbellek ile denedim ancak sonuç aynı.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Eylül 2015 #8 İlk olarak BIOS'u güncelleyin. Rufus ile Windows 10'u USB belleğe MBR modunda yazdırın. USB bellekten boot etmeyi deneyin. Sorun olursa BIOS'tan USB Keyboard Function ayarını devreye sokun. Artı 0 Eksi
İlk olarak BIOS'u güncelleyin. Rufus ile Windows 10'u USB belleğe MBR modunda yazdırın. USB bellekten boot etmeyi deneyin. Sorun olursa BIOS'tan USB Keyboard Function ayarını devreye sokun.
KS KS B bkeskinpc Hectopat Katılım 5 Eylül 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2015 #9 (Çözüldü): dreamsparktan indirdiğim windows 8.1 yerine başka işletim sistemi yazdırdım usb'ye oldu. Artı 0 Eksi