Çözüldü Veriler kaybolmadan Linux Mint Cinnamon nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam simdi yukle diyor direk kuruluma baslamaz mi?

Eki Görüntüle 1351131
Yanlis hatirliyormusum kusura bakmayin ben bu tarz kurulum araclarini unuturum arayuzlerini. Baska bir sey deyip. Disk bolumleme ekranina geleceksiniz orada Windows'un kurulu oldugu bolumleri silin sonra 512m efi alani olusturun ve sistem uefi ise /boot/EFi olarak secin. Sonra kalan bolumu Ext4 formatinda diski olusuturup baglama noktasini "/" diye sececeksin. Sonra kuruluma devam edeceksin senden bolgeni secmeni ve hesap olusturmani isteyecek sonra sistem kurulacak eger anlamadiysan YouTube uzerinden bakabilirsin kurulumu en basit dagitimlardan birisidir.

Yanlış hatirliyormusum kusura bakmayin ben bu tarz kurulum araclarini unuturum arayuzlerini. Baska bir şey deyip. Disk bolumleme ekranina geleceksiniz orada Windows'un kurulu oldugu bolumleri silin sonra 512m EFI alani olusturun ve sistem UEFI ise /boot/EFi olarak secin. Sonra kalan bölümü ext4 formatinda diski olusuturup baglama noktasini "/" diye sececeksin. Sonra kuruluma devam edeceksin senden bolgeni secmeni ve hesap olusturmani isteyecek sonra sistem kurulacak eger anlamadiysan YouTube uzerinden bakabilirsin kurulumu en basit dagitimlardan birisidir.

Hocam Windows'un kurulu birimini sildim böyle oldu ne yapacağım?

16491840033465663903022361253461.jpg

16491840033465663903022361253461.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı