Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Dostlarım Windows 11'i yenilemek istiyorum çünkü başıma çok sorun açıyor. 10'a da dönmek istemiyorum çünkü işletim sistemini sevdim. Hiçbir dosyamı kaybetmeden nasıl Windows 11'i onarırım? Şöyle bir yer buldum işe yarar mı?
Dostlarım Windows 11'i yenilemek istiyorum çünkü başıma çok sorun açıyor. 10'a da dönmek istemiyorum çünkü işletim sistemini sevdim. Hiçbir dosyamı kaybetmeden nasıl Windows 11'i onarırım? Şöyle bir yer buldum işe yarar mı?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 30 Temmuz 2022 #11 Aeronight dedi: Her güncellemeyi yaptım. 1 kez C diskini kopyalayarak format attım. Genişletmek için tıkla... Komple kopyalama sistemi yavaşlatan şeyleri de içine alır. Formatın bir anlamı kalmaz. Sadece save dosyalarınızı ve önemli belgeleri alın. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Her güncellemeyi yaptım. 1 kez C diskini kopyalayarak format attım. Genişletmek için tıkla... Komple kopyalama sistemi yavaşlatan şeyleri de içine alır. Formatın bir anlamı kalmaz. Sadece save dosyalarınızı ve önemli belgeleri alın.