Mantıklı, o zaman dediğiniz şekilde değiştireyim. Bu arada gözünüze çarpan yanlış veya eksik tablo var mı? Ayrıca tabloları ilişkilendirip atsam daha iyi olurmuş sanki.Acaba kuaför adresini de bir tablo yapıp da müşterilere seçim kolaylığı sağlayabilir misin?
İlçe veya mahalle olarak seçim yaparak o bölgedeki kuaförlerin hepsini görebilir mesela müşteri.
Mantıklı, o zaman dediğiniz şekilde değiştireyim. Bu arada gözünüze çarpan yanlış veya eksik tablo var mı? Ayrıca tabloları ilişkilendirip atsam daha iyi olurmuş sanki.
Olabildiğince detaylandırmaya çalışacağım. Teşekkürler hocam.Bir sorun göremedim açıkçası, sadece verdiğim örnekteki gibi biraz detaylandırılabilir. Bu mevcut çalışmanı kaydet, ve bir kopyasını alarak sınırlarını zorla bence. Ufak ufak daha fazla detay eklemeye çalış.
Ha amacın sadece dersi geçmek ise bu yeterli olacaktır ama kendinizi geliştirmek istiyorsanız ek olarak kendi sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. (Kopyasını almayı unutma tabi)
Güzel olmuş, detaylandırmaya gerek var mı bilemiyorum ben olsam çok detaylandırma ile uğraşmazdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.