ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 26 Temmuz 2023 #1 C# ile bunu yapmaya çalışıyorum ama çeşitli hatalarla karşılaştım yardımcı olur musunuz?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 26 Temmuz 2023 #11 ressh dedi: Bir yabancı SqlDataReader.GetDateTime(Int32) Method (System.Data.SqlClient) bunu önerdi ama yapamadım. Bu da aynı şekilde Genişletmek için tıkla... Direkt stringe dönüştürdüğünde çıktı ne oluyor? Artı 0 Eksi
ressh dedi: Bir yabancı SqlDataReader.GetDateTime(Int32) Method (System.Data.SqlClient) bunu önerdi ama yapamadım. Bu da aynı şekilde Genişletmek için tıkla... Direkt stringe dönüştürdüğünde çıktı ne oluyor?
KS KS ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 26 Temmuz 2023 #12 TheAny dedi: Direkt stringe dönüştürdüğünde çıktı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam son attıklarınızın ikisi de çalıştı benim dikkatsizliğimden dolayı olmuyormuş. Değişkene değeri atadığım kısmı silmişim. Artı 0 Eksi
TheAny dedi: Direkt stringe dönüştürdüğünde çıktı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam son attıklarınızın ikisi de çalıştı benim dikkatsizliğimden dolayı olmuyormuş. Değişkene değeri atadığım kısmı silmişim.