Versace Eros alınır mı?

Miike Tyson

Hectopat
Amazon üzerinden 200 ML ürünü 3260 TL'ye alabiliyorum. Fiyat uygun geldi fakat daha önce kullanmadım, kalıcılığı nasıldır kokusu falan yaza uygun mu? Flame modeli ile arasındaki fark nedir EDT ile EDP arasındaki farklar nedir? Bu fiyat bandına daha hoş bir koku alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Edt'si sıkıldığı sabahın akşamına zor kalıyordu. EDP ise 2. günün sonlarını zorluyor.

Yani hocam 1 2 gün kalsın kafasında değilim çakma parfüm gibi 25 30 dakikada 2 rüzgar yiyince gitmesin 3 4 saat kalsın benim için kafi aslında.

Eros iyi hoş da çok fazla kişi aynı parfümden kullanıyor.

Ya vallahi hocam Esenyurt'ta oturduğumdan dolayı kimsede görmedim pek de önemli değil zaten bir nevi merakımdan almayı düşünüyorum herkes öneriyor falan işte.

Bu fiyatlara önereceğin başka model var mı?
Yaz mevsimi icin kesinlikle Armani homme versiyonu da iyidir. Eros 4 mevsimlik bir koku olsada yazın ağır kalıyor.

Yaz mevsimi icin kesinlikle Armani homme versiyonu da iyidir. Eros 4 mevsimlik bir koku olsada yazın ağır kalıyor.
Daha ucuza istersen Lacoste Red de öneririm günlük kullanım için gayet iyi bir parfüm.

Amazon üzerinden 200 ML ürünü 3260 TL'ye alabiliyorum. Fiyat uygun geldi fakat daha önce kullanmadım, kalıcılığı nasıldır kokusu falan yaza uygun mu? Flame modeli ile arasındaki fark nedir EDT ile EDP arasındaki farklar nedir? Bu fiyat bandına daha hoş bir koku alınabilir mi?
EDP de daha yoğun esans olur notalar daha belirgindir. Flame versiyonu kışlık bir parfümdür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı