Versace Eros EDT vs Dylan Blue

KayraAkgul

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam değerli forum sakinleri ve parfümseverler. 18 yaşındayım, şimdiye kadar hiç parfüm kullanmadım ve ilk parfümümü alacağım. Önümde 2 seçenek var gibi görünüyor ve bütçem 2000tl. Eros A101de 1990tl gibi bir fiyata bulunuyor, fakat Dylan Blue’yu bu fiyata nereden orijinal alabileceğimi bilmiyorum. Eğer bulamazsam zaten Eros aklımdaki tek seçim gibi duruyor.

1- Sizce Eros mu yoksa Dylan Blue mi?
(Günlük kullanacağım, genelde old money tarzı giyinirim ve club hayatım vs yok.)
2- Dylan Blue’yi orijinal bir şekilde 2000tl bandında nereden temin edebilirim?

Şimdiden hepinize teşekkürler

Edit: Versace Eros testerini deneme fırsatım oldu ancak DB’i henuz deneyemedim. Yakın zamanda tester bulmaya çalışacağım

Eğer dylan blue beğenirseniz onu almanızı öneririm. Eros cidden beğenseniz bile çok popüler oldu, herkes gibi kokmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Dylan blue fiyatı bilmiyorum isterseniz bakıp atabilirim eğer bütçenizi aşarsa eros alabilirsiniz kötü koku değildir özellikle parfüm geçmişiniz yoksa genel beğeniye çok açıktır ama çok yaygın olduğu için genelde pek önermiyorum.

Eğer dylan blue beğenirseniz onu almanızı öneririm. Eros cidden beğenseniz bile çok popüler oldu, herkes gibi kokmak istemezsiniz diye düşünüyorum. Dylan blue fiyatı bilmiyorum isterseniz bakıp atabilirim eğer bütçenizi aşarsa eros alabilirsiniz kötü koku değildir özellikle parfüm geçmişiniz yoksa genel beğeniye çok açıktır ama çok yaygın olduğu için genelde pek önermiyorum.
Sizden ricam Dylan Blue fiyatlarına bir bakıp bütçemi çokca esnetmeden alıp alamayacağıma bir bakabilir misiniz? Sitelerde farklı satıcılarda farklı fiyatlar var ve hangisi orijinal bilebilecek kadar deneyimli değilim. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

Sizden ricam dylan blue fiyatlarına bir bakıp bütçemi çokca esnetmeden alıp alamayacağıma bir bakabilir misiniz? Sitelerde farklı satıcılarda farklı fiyatlar var ve hangisi orijinal bilebilecek kadar deneyimli değilim. Şimdiden teşekkür ederim iyi sosyaller.

2000 civarı satan satıcılar var ama tanımıyorum eğer zamanınız varsa o satıcıların değerlendirmelerine falan bakabilirsiniz zaten orijinalse oradan anlarsınız onun dışında sephora gibi yerlerde 2900'e satılıyor. Ancak dediğim gibi çok parfüm geçmişi olmayan biri için eros da gayet iyidir sadece biraz yaygın olmasından şikayetçiyim yoksa alınabilecek bir kokudur. Yani dylan blue satıcılarına güvenmezseniz riske girmek yerine eros alabilirsiniz.

2000 civarı satan satıcılar var ama tanımıyorum eğer zamanınız varsa o satıcıların değerlendirmelerine falan bakabilirsiniz zaten orijinalse oradan anlarsınız onun dışında sephora gibi yerlerde 2900'e satılıyor. Ancak dediğim gibi çok parfüm geçmişi olmayan biri için eros da gayet iyidir sadece biraz yaygın olmasından şikayetçiyim yoksa alınabilecek bir kokudur. Yani dylan blue satıcılarına güvenmezseniz riske girmek yerine eros alabilirsiniz.

Şu mağazaya bir bakar mısınız hocam mağaza puanı yüksek yorumlar da iyi gibi ama hepsi birbirinin aynı gibi sanki çok içime sinmedi size sormak istedim 1800tl gibi bir fiyat vermişler dylan blue için. şikayetvarda isimlerini bulamadım.

Şu mağazaya bir bakar mısınız hocam mağaza puanı yüksek yorumlar da iyi gibi ama hepsi birbirinin aynı gibi sanki çok içime sinmedi size sormak istedim 1800tl gibi bir fiyat vermişler dylan blue için. şikayetvarda isimlerini bulamadım.
Yani çok emin değilim başkaları da baksa iyi olur.

10 erkekten 8'i Eros kokuyor. Dylan Blue oneririm.
Ben de aynı kanaatteyim sizinle fakat sephora beymen vs yerlerde parfüm benim max fiyatımın 900tl kadar üzerine çıkıyor. Diğer sitelerden hangisine güvenebileceğimi bilmiyorum. Siz anlıyorsanız müsait zamanda bir göz atıp bilgilendirir misiniz beni?

Konu güncel, hala fikirlerinize ve önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
Birazcık geç yazıyorum görür müsün bilmem fakat ikisinin de artıları ve eksileri var, şahsen dylan blue almanı tercih ederim hem daha ferah ve etkileyici bir kokusu var hem de erosa nazaran çok popüler değil malum 10 erkekten 8I erosun muadillerini kullandıkları için(bunlardan biride benim :dd) çok iyi bir tercih değil fakat dylan blue birazcık daha uçucu yani gün içerisinde tazelemen gerekebiliyor fakat daha etkileyici bir kokusu var. Seçim sana kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı