Versace vs Paco Rabanne Invictus

yusufxr

Hectopat
Daha fazla  
Meehaba dostlar, “Versace Eros” ve “Paco Rabanne Invictus Edt” arasında kaldım. Genel kullanım amacım; kız arkadaşım ile buluşurken sıkmak ve bu tür özel yerlere giderken sıkmak, denemiş olan var mı acaba? Çok kararsızım, Versace kaliteli diye biliyorum ama kokusu biraz gündelik değil. Paco Rabanne düşünüyorum ama onda da emin değilim tatmin eder mi kokusu diye ve kalıcılığı.

Dosya Ekleri

• IMG_2774.png
    IMG_2774.png
    203 KB · Görüntüleme: 71
Edtler daha az kalıcı diye biliyorum.

Ben geçenlerde bin liraya lion francesco afrozy diye bir parfüm aldım hem kalıcı hem de dip de harika bir koku bırakıyor koku etkisini kaybetmeye başladıkça kıyafette harika bir koku bırakıyor.

Ben geçenlerde bin liraya lion francesco afrozy diye bir parfüm aldım hem kalıcı hem de dip de harika bir koku bırakıyor koku etkisini kaybetmeye başladıkça kıyafette harika bir koku bırakıyor.

Yok maalesef Amazon'da

İkisi de çok kullanılan özel davetlere gitmeyecek parfümler.
başka önerin varmı hocam?

Yok maalesef Amazon'da.

Başka önerin var mı hocam?

En basitinden özel davetler ve date için JPG Le Male Le Parfum tercih edebilirsiniz ama giyim tarzınıza göre değişebilir. Günlük kullanım için YSL Y önerebilirim. Biraz daha ortası benim için Prada Luna Rossa Black'tir.

Hocam ben alırsam 1 tane alabilirim Max maalesef genel olarak date ve arada okulda sıkarım ve arkadaş ortamında sıkarım sence hangisi daha mantıklı olur şu kupa benzeri olan hakkında ne düşünüyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı