Versace vs Paco Rabanne Invictus

Hocam ben alırsam 1 tane alabilirim Max maalesef genel olarak date ve arada okulda sıkarım ve arkadaş ortamında sıkarım sence hangisi daha mantıklı olur şu kupa benzeri olan hakkında ne düşünüyorsun?
Kanka diyorum YSL Y çok versatil parfüm hani her ortama gider performansı üzmez gibi eğer sabahtan sıkayım akşam bile buram buram koksun demiyorsan. Yaz kış gider ortamlara gider hani çok yönlü parfüm. Prada Black de öyle her ortama gider ama bana göre biraz daha ağır biraz daha özel günlere yakışacak parfüm ama o da normal zamanda kullanılabilir. Kupa benzeri dediğiniz İnvictus ülkede çok muadili kullanılıyor yerinizde olsam hele hele kız arkadaşımla buluşurken asla İnvictus ve Eros gibi popüler kokular kullanmam.

İkisini de kullandim kaliciliklari sifir. Zaten parfum kimseye tavsiye etmiyorum para tuzagi.

Hocam çakma piyasadan parfüm almış sallıyor.

Kanka diyorum ysl y çok versatil parfüm hani her ortama gider performansı üzmez gibi eğer sabahtan sıkayım akşam bile buram buram koksun demiyorsan. Yaz kış gider ortamlara gider hani çok yönlü parfüm. Prada Black de öyle her ortama gider ama bana göre biraz daha ağır biraz daha özel günlere yakışacak parfüm ama o da normal zamanda kullanılabilir. Kupa benzeri dediğiniz invictus ülkede çok muadili kullanılıyor yerinizde olsam hele hele kız arkadaşımla buluşurken asla invictus ve eros gibi popüler kokular kullanmam.

Türkiye'de değilim hocam almanyadayım pek öyle bir koku gelmedi bana da bakalım.

Kanka diyorum ysl y çok versatil parfüm hani her ortama gider performansı üzmez gibi eğer sabahtan sıkayım akşam bile buram buram koksun demiyorsan. Yaz kış gider ortamlara gider hani çok yönlü parfüm. Prada Black de öyle her ortama gider ama bana göre biraz daha ağır biraz daha özel günlere yakışacak parfüm ama o da normal zamanda kullanılabilir. Kupa benzeri dediğiniz invictus ülkede çok muadili kullanılıyor yerinizde olsam hele hele kız arkadaşımla buluşurken asla invictus ve eros gibi popüler kokular kullanmam.

Hocam ysl y 100ML ve 115€ bandında çok pahalı geliyor 200ML almak istiyorum.

Hocam çakma piyasadan parfüm almış sallıyor.

Türkiye'de değilim hocam almanyadayım pek öyle bir koku gelmedi bana da bakalım.

Hocam ysl y 100ML ve 115€ bandında çok pahalı geliyor 200ML almak istiyorum.
200 ML de abartı olur gibi 100 ML parfüm bile uzun süre yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı