Versalite Marka PSU alınır mı?

freedmix

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sorumu başlıkta belirttim, aşağıda resmini koyduğum PSU alınır mı? Az çok anladığım kadarıyla tek çıkış 12V'lar daha sağlıklı oluyor galiba ve bu güç kaynağında da güzel amper değerleri var ama ne kadar güvenilir? Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İnternette baktım marka adı zor çıkıyor PSU ile de hiç yorum yokm bu fiyata böyle güzel değerleri olan PSU niye göz önüne çıkmamış hiç?
Veyahut 200 liraya kadar başka önerileriniz var mıdır acaba?

versalite 500 psu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bunu öneririm.Attığın psu markası belirsiz bilinmeyen bir psu dolayısıyla başına dert açabilir yukarıda linkini verdiğim psuyu almanızı öneririm.

Arkadaşlar sorumu başlıkta belirttim, aşağıda resmini koyduğum PSU alınır mı? Az çok anladığım kadarıyla tek çıkış 12V'lar daha sağlıklı oluyor galiba ve bu güç kaynağında da güzel amper değerleri var ama ne kadar güvenilir? Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İnternette baktım marka adı zor çıkıyor PSU ile de hiç yorum yokm bu fiyata böyle güzel değerleri olan PSU niye göz önüne çıkmamış hiç?
Veyahut 200 liraya kadar başka önerileriniz var mıdır acaba?

Eki Görüntüle 555493
Değerler iyi görünüyor ama marka hakkında bilgim yok. O yüzden ben olsam sistemimi o PSU modeline emanet etmezdim. PSU alımında ikinci el çok tavsiye edilmez. F/P olarak böyle bir model bence daha mantıklı olur. Bütçeyi biraz aşıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı