Versatile KB-700ST Klavye

Misafirlikte rastladım bu ürüne, internette kargoyla beraber 20TL ancak kendileri 5-10TL'ye almış nereden buldularsa artık :)

Tahmin ettiğim üzre leş bir plastik kokusuna sahip. Her kullanımdan sonra ellerinizi yıkamayı gerektirecek oranda. Kanserojen etkisi olduğuna adım gibi eminim, zira bu kadar kalitesiz bir plastikle 10 senedir hiç karşılaşmamıştım.

Bu markayı ilk defa duydum ancak daha üst segment klavyeleri varsa da tercih etmeyin. Bu kalitede ürünü piyasaya süren firmadan hayır gelmez.

805fd709-e52e-41b8-8880-9a17e12b8d74.jpg
20121e70-92d3-4160-9563-c58efba0d2f4.jpg

İdam sehpasındaki bir mahkuma "Son dileğin nedir" diye sormak gibi bir şey bu klavye.
Söyleyeceklerim bu kadar :)

Ben kullanmıştım zamanında Versatile diye klavye. Hatta bu marka isminde CD bile vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 10 veya 15 TL civarında almıştım mahalle bilgisayarcısından. İdare etsin yeter hesabı, zamanla yazıları silindi ben de attım gitti. Silinmeseydi belki kullanmaya devam edebilirdim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı