VESA monitör standı yapma

Ben de aynı monitör ayağını almıştım vesa uyumlu sanıp, bu rehber işime yaradı epey.
Tek sorum bu kare plakayı kime deldirebilirim ve hangi genişlikte deldirmeliyim? Ufak tefek detayları verebilir misiniz yapmam gereken

@demirdrgn
Evde delme imkanin yoksa çevrende bulunan demir işi ile ilgilenen dükkanlara sorabilirsin. Çevremde demir işleri ile uğraşan bir dükkana yaptirmistim. Delme ölçüsü monitörün VESA standartlarına göre değişir. Monitörün modeli nedir? Vida girecek kadar genişlikte deldirmen yeter. Biraz geniş delinir ise pul ile halledebilirsin.

@demirdrgn
Evde delme imkanin yoksa çevrende bulunan demir işi ile ilgilenen dükkanlara sorabilirsin. Çevremde demir işleri ile uğraşan bir dükkana yaptirmistim. Delme ölçüsü monitörün VESA standartlarına göre değişir. Monitörün modeli nedir? Vida girecek kadar genişlikte deldirmen yeter. Biraz geniş delinir ise pul ile halledebilirsin.
Öncelikle hızlı cevap için teşekkürler, vesa 100x100 (10cm) genişlikten kastım o vidanın gireceği ufak deliğin genişliğini sormuştum. Dediğiniz gibi en kötü pulla halledilir o zaman. Zaten pivot kullanmayacağım için çok sabit olmasına gerek yok.
Son sorum bu plastik kısımi metal kısımdan ayırma işleminde özenli davranmam gerekli mi yoksa gerekirse zorlayabilir miyim?

İlave olarak çift taraflı bant kullanın çok daha sağlam olur içiniz rahat eder. Çift taraflı bantların yapışma kabiliyeti mukavemeti çok güçlüdür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı